Mondo News

Bine ai venit 2018! Care sunt semnificațiile numerologice și astrologice ale numărului 18

Marti, 02 Ianuarie 2018 14:12
Scris de: Vlad Economu
Bine ai venit 2018! Care sunt semnificațiile numerologice și astrologice ale numărului 18

Lumea tocmai a intrat în anul 2018, iar nu puțini încearcă să deslușească tainele acestui an uitându-se către numărul 18. Fie că este vorba despre numerologie, astrologie, istorie sau doar știință exactă, haideți să aruncăm o privire asupra a ceea ce înseamnă “18″. În acest sens, Economic Times a realizat o lista cu mai multe lucruri interesante despre numărul 18.

Numerologie

Numărul 18 simbolizează bunăstarea umanității și o lista de idei precum umanitarism, autodeterminare, toleranță, eficientă și filantropie.

Tarot

Cartea 18 de tarot arată luna înlăcrimată, iar un lup și un câine urlă și latră la ea, aparent însemnând că materialul încearcă să distrugă spiritualul.

Științe exacte – chimie și matematică

18 este numărul atomic al elementului argon, iar grupa 18 a tabelului periodic este numită grupa gazelor nobile.

18 este numărul egal cu dublul sumei cifrelor sale și un număr semi-perfect, din moment ce suma a trei dintre divizorii săi (3, 6 și 9) este chiar numărul în sine.

Astrologie și astronomie

Planetă Marte influențează toate persoanele născute pe 9, 18 și 27 în orice lună.

Saros este o perioadă de puțin mai mult de 18 ani, folosită pentru prezicerea eclipselor identice.

Credință

Cuvântul ebraic pentru viață – “chai” – are o valoare numerică de 18, iar în cercurile evreilor este un obicei să se facă donații și daruri în bani în valori ce reprezintă multipli de 18, că exprimare a binecuvântării pentru o viață lungă.

În Roma Antică, numărul 18 simboliza o rudă de sânge.

Istorie

În anul 1818, Chile și-a câștigat independența față de Spania, iar statul Illinois a devenit al 21-lea al Statelor Unite ale Americii.

XVIII

În China, 18 este considerat un număr de bun augur, asociat cu cineva care va avea mare succes.

Drepturi

În cele mai multe țări, 18 este vârsta majoratului și vârsta la care se obține dreptul de vot.

Din 195 de țări, în 61% vârsta minimă pentru a putea consuma băuturi alcoolice este 18 sau 19.

Sursă traducere: ziare.com


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2018. O zodie are nevoie de liniște, o alta va face niște sacrificii


marea britanie, intalnire oarba, pielea goala, the exhibit, naked atraction Adio întâlniri sub clar de lună și mese romantice! Mergi la club în pielea goală și te combini direct


prostituata lux, sua, romani, dragoste salbatica, buni la pat, alice little Cea mai bine plătită prostituată din SUA despre români: Când văd unul știu ce mă așteaptă


petruta gheorghe, marturii cutremuratoare, sotie andrei gheorghe, deces andrei gheorghe Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei soții a lui Andrei Gheorghe: Uneori a vorbit prea mult