Mondo News

Binance, cel mai mare exchange de crypto monede din lume, lansează platforma de tranzacționare descentralizată

Miercuri, 14 Martie 2018 12:36
Scris de: Vlad Economu
Binance, cel mai mare exchange de crypto monede din lume, lansează platforma de tranzacționare descentralizată

Binance, cel mai mare schimb de crypto monede din lume, datorită volumului de tranzacționare, a anunțat oficial că lucrează la un blockchain public pentru a crea un nou schimb descentralizat, se arată într-un comunicat de presă din 13 martie.

Viziunea Binance, potrivit căreia “schimburile centralizate și descentralizate vor coexista în viitorul apropiat, complementându-se reciproc”, i-a inspirat în dezvoltarea lanțului Binance, care va fi utilizat pentru transferul și comercializarea activelor Blockchain. De asemenea, mutarea va determina schimbul de crypto monede să se transforme dintr-o companie într-o comunitate.

“Credem că susținerea continuă a proiectelor Blockchain de înaltă calitate reprezintă cea mai bună modalitate de a dezvolta această industrie. Vom continua să îmbunătățim această parte, așa cum ne-am angajat pe site-ul nostru “, au declarat cei de la Binance. Noul Blockchain va găzdui și Binance Coin (BNB), care va deveni moneda principală pe propria rețea de tip Blockchain.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Un schimb descentralizat diferă de un schimb centralizat prin faptul că nu se bazează pe un serviciu terț care să dețină fondurile clientului. Utilizatorii tranzacționează cu alți utilizatori fără a avea nevoie de un server central și nu există o autoritate centrală care să dețină ordine de plată sau custodie.

În timp ce schimburile descentralizate oferă mai multă anonimitate și sunt laudate ca fiind mai greu de atacat de către hackeri, ele pot fi mai puțin intuitive pentru începătorii de pe piața tranzacțiilor și nu dispun de unele caracteristici și funcționalități ale schimburilor centralizate.

Schimburile descentralizate nu sunt o noutate, deoarece platformele precum Waves DEX, BitShares, NXT, CounterParty funcționează pe piață de ceva timp.

Declarația lui Binance referitoare la descentralizare a fost lansată la câteva zile după ce a anunțat o recompensă echivalentă cu 250.000 de dolari pentru orice persoană care ar putea furniza informații care conduc la arestarea legală a hackerilor responsabili de încercarea de hacking din data 7 martie. (DETALII AICI)


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2018. O zodie are nevoie de liniște, o alta va face niște sacrificii


marea britanie, intalnire oarba, pielea goala, the exhibit, naked atraction Adio întâlniri sub clar de lună și mese romantice! Mergi la club în pielea goală și te combini direct


prostituata lux, sua, romani, dragoste salbatica, buni la pat, alice little Cea mai bine plătită prostituată din SUA despre români: Când văd unul știu ce mă așteaptă


petruta gheorghe, marturii cutremuratoare, sotie andrei gheorghe, deces andrei gheorghe Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei soții a lui Andrei Gheorghe: Uneori a vorbit prea mult