Mondo News

Bianca Drăgușanu privește în urmă cu mânie: Mi-am dat seama că este un prost și l-am lăsat

Joi, 07 Decembrie 2017 10:56
Scris de: Vlad Economu
Bianca Drăgușanu privește în urmă cu mânie: Mi-am dat seama că este un prost și l-am lăsat

Bianca Drăgușanu oferă sfaturi în dragoste invitaților și telespectatorilor, majoritatea provenind din propria experiență. Într-una dintre ediții, Bianca a dat cărțile pe față și a dezvăluit detalii intime despre o fostă relație.

Deși acum se simte bine alături de Victor Slav, Bianca a mărturisit de multe ori că a avut numeroase relații nefericite. Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost înșelată:

„Eram înșelată des și tot timpul îl întrebam de ce mă înșală niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost.» Nu-i dădeam niciun motiv să mă înșele, însă el o făcea. Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deșteaptă?

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU ESTE ÎN STARE DE ȘOC! FRATELE EI A FOST ZDROBIT ÎN BĂTAIE DE POLIȚIȘTI

Nu știu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost.» Sunt oameni care cred că se pot schimba și alții care nu se pot schimba. El mi-a dovedit că nu se poate schimba și-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, înt-o zi, mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine.”

Sursa foto: pro tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB