Mondo News

Bianca Drăgușanu privește în urmă cu mânie: Mi-am dat seama că este un prost și l-am lăsat

Joi, 07 Decembrie 2017 10:56
Scris de: Vlad Economu
Bianca Drăgușanu privește în urmă cu mânie: Mi-am dat seama că este un prost și l-am lăsat

Bianca Drăgușanu oferă sfaturi în dragoste invitaților și telespectatorilor, majoritatea provenind din propria experiență. Într-una dintre ediții, Bianca a dat cărțile pe față și a dezvăluit detalii intime despre o fostă relație.

Deși acum se simte bine alături de Victor Slav, Bianca a mărturisit de multe ori că a avut numeroase relații nefericite. Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost înșelată:

„Eram înșelată des și tot timpul îl întrebam de ce mă înșală niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost.» Nu-i dădeam niciun motiv să mă înșele, însă el o făcea. Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deșteaptă?

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU ESTE ÎN STARE DE ȘOC! FRATELE EI A FOST ZDROBIT ÎN BĂTAIE DE POLIȚIȘTI

Nu știu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost.» Sunt oameni care cred că se pot schimba și alții care nu se pot schimba. El mi-a dovedit că nu se poate schimba și-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, înt-o zi, mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine.”

Sursa foto: pro tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard