Mondo News

Belgia. Cosmin Florea, șoferul român de TIR dispărut acum o lună, a fost găsit mort

, 31 Martie 2019 18:12
Scris de: Vlad Economu
Belgia. Cosmin Florea, șoferul român de TIR dispărut acum o lună, a fost găsit mort

Șoferul român de TIR din Belgia, Cosmin Florea, dispărut din data de 2 martie, a fost găsit sâmbătă, scrie știridiaspora.ro. Din nefericire, Cosmin a fost găsit mort într-un canal la 3 kilometri de unde dispăruse. Anunțul a fost făcut de prietenul său Marian Dănuț Voicu.

„Din păcate azi (n.r. – sâmbătă, 30 martie) l-au găsit pe Cosmin mort și se așteaptă autopsia”, a spus Marian pentru știridiaspora.ro. „L-au găsit într-un canal în Anwers, la vreo 3 km distanță de parcarea de unde a dispărut”, a mai punctat Marian. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a i se face autopsia, iar autoritățile au început o anchetă pentru a afla exact cum s-au petrecut lucrurile.

Citește și: SPANIA. O ROMÂNCĂ ESTE SPAIMA PROSTITUATELOR DIN MADRID. AU RECLAMAT-O CA SĂ SCAPE CU VIAŢĂ

Cosmin Florea a plecat în Antwerp pentru a lucra ca să le ofere un trai mai bun soției și celor două fetițe mici de acasă. În data de 2 martie românul a fost văzut pentru ultima dată, atunci când a ieșit la o plimbare și nu s-a mai întors.

belgia, anwers, sofer roman tir, roman mort, cosmin florea, pitesti

„Cosmin este din Pitești. Imediat a fost anunțată familia și autoritățile. El nu a fugit de la camion pentru că hainele și actele plus un telefon au rămas în camion”, a precizat la acel moment Marian, pentru știridiaspora.ro. A lăsat în urmă o soție îndurerată, două fetițe care nu o să mai aibă cui să spună tată și zeci de rude și prieteni care îl plâng.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video