Mondo News

Belgia. Cosmin Florea, șoferul român de TIR dispărut acum o lună, a fost găsit mort

, 31 Martie 2019 18:12
Scris de: Vlad Economu
Belgia. Cosmin Florea, șoferul român de TIR dispărut acum o lună, a fost găsit mort

Șoferul român de TIR din Belgia, Cosmin Florea, dispărut din data de 2 martie, a fost găsit sâmbătă, scrie știridiaspora.ro. Din nefericire, Cosmin a fost găsit mort într-un canal la 3 kilometri de unde dispăruse. Anunțul a fost făcut de prietenul său Marian Dănuț Voicu.

„Din păcate azi (n.r. – sâmbătă, 30 martie) l-au găsit pe Cosmin mort și se așteaptă autopsia”, a spus Marian pentru știridiaspora.ro. „L-au găsit într-un canal în Anwers, la vreo 3 km distanță de parcarea de unde a dispărut”, a mai punctat Marian. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a i se face autopsia, iar autoritățile au început o anchetă pentru a afla exact cum s-au petrecut lucrurile.

Citește și: SPANIA. O ROMÂNCĂ ESTE SPAIMA PROSTITUATELOR DIN MADRID. AU RECLAMAT-O CA SĂ SCAPE CU VIAŢĂ

Cosmin Florea a plecat în Antwerp pentru a lucra ca să le ofere un trai mai bun soției și celor două fetițe mici de acasă. În data de 2 martie românul a fost văzut pentru ultima dată, atunci când a ieșit la o plimbare și nu s-a mai întors.

belgia, anwers, sofer roman tir, roman mort, cosmin florea, pitesti

„Cosmin este din Pitești. Imediat a fost anunțată familia și autoritățile. El nu a fugit de la camion pentru că hainele și actele plus un telefon au rămas în camion”, a precizat la acel moment Marian, pentru știridiaspora.ro. A lăsat în urmă o soție îndurerată, două fetițe care nu o să mai aibă cui să spună tată și zeci de rude și prieteni care îl plâng.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”