Mondo News

Becali cere 20 de milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB! Tocmai i-a dat o primă de 250.000 de euro!

Luni, 07 Octombrie 2019 13:39
Scris de: Vlad Economu
Becali cere 20 de milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB! Tocmai i-a dat o primă de 250.000 de euro!

Gigi Becali este convins ca va da o adevarata lovitura financiara cu Florinel Coman. 20 de milioane de euro e pretul pe care Becali il cere in prezent pentru atacantul in varsta de 21 de ani.

Pentru a se asigura ca Florinel Coman nu-l va impiedica la negocieri, Becali i-a acordat acestuia o prima enorma, de 250.000 de euro, cu care sa-si cumpere un apartament.

“Nu am avut nicio oferta, nicio discutie pentru Florinel. Nu-l dau pe 12 milioane de euro. La Florinel se negociaza din 10 in 10 milioane. E de 20 de milioane de euro acum. Florinel la ora asta a inceput sa-l copieze pe Neymar, are dribling, face spectacol. Asta se cere in Europa si el e genul asta de jucator. E jucator de 20 de milioane de euro la ora asta. Daca mai da doua goluri la nationala e de 30 de milioane.

Daca ii ceri patronului 250.000 de euro sa iti iei apartament si patronul nu iti opreste din salariu banii astia si iti face toate poftele, nu mai emiti pretentii. Ideea este ca vreau sa-i toate poftele, pentru a avea si el multumire sufleteasca si sa nu faca mofturi”, a declarat Gigi Becali la Prod X. Cota lui Florinel Coman este de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului specializat in transferuri, transfermarkt.com.

Gigi Becali nu este interesat de o revenire a lui Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali nici nu vrea sa auda de o revenire a lui Laurentiu Reghecampf pe banca lui FCSB. Finantatorul “ros-albastrilor” anunta ca nu e interesat de situatia lui Reghecampf si de posibilitatea ca acesta sa ramana liber de contract.

“Avem antrenor! Habar nu am despre situatia lui Reghecampf, eu am antrenor”, a afirmat Becali intr-o interventie la ProX. “Nu se elibereaza asa totul daca Reghe devine liber”, a adaugat acesta. Revenirea lui Reghecampf la FCSB ar putea, insa, sa se produca la sfarsitul sezonului. “Sa astepte ca Vintila sa fie pe doi si dupa”, a conchis Becali.

Laureniu Reghecampf este pe punctul de a fi demis de la Al Wasl, ca urmare a rezultatelor slabe. Doua titluri a castigat FCSB cu Laurentiu Reghecampf antrenor.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

google, platforma gaming, jocuri video, lansare, video, stadia, cloud, chrome Google lansează o platformă de gaming bazată pe cloud. Cele 22 de jocuri video disponibile! Video


Alondra Getsemani Villasenor, mexic, model asasinat, tanara macelarita Mexic. Un model celebru a fost măcelărită în propria casă. Mama tinerei a făcut macabra descoperire


pro tv, salarii, florin busuioc, neti sandu, meteo, horoscop Ce salarii încasează veteranii din Pro Tv, Busu de la meteo și Neti Sandu de la horoscop


caraus, cocaina, femeie, fiu el chapo, mexic, eliberare O femeie cărăuș a fost prinsă carand droguri în aeroport! L-a sunat pe fiul lui El Chapo! Ce a urmat