Mondo News

Beat mort a înjunghiat șase persoane în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu agresorul

Miercuri, 14 Februarie 2018 18:33
Scris de: Vlad Economu
Beat mort a înjunghiat șase persoane în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu agresorul

Un bărbat a înjunghiat, pe o stradă din Paris, nu mai puţin de șase persoane. El se afla în stare de ebrietate şi nimeni nu-şi explică motivul pentru care a devenit violent. A fost arestat două ore mai târziu. 

Viaţa celor înjunghiaţi nu a fost pusă în pericol, după incidentul de marţi seara, în plină stradă la Paris. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00 (22:00 GMT) într-un cartier din nordul capitalei franceze.

Răniţii au fost transportaţi la spital. Viaţa lor nu este în pericol, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei. Bărbatul a fost arestat două ore mai târziu. Consumase o mare cantitate de alcool. Arma a fost găsită în apropierea locului unde au fost înjunghiate cele şase persoane.

Sursa foto: le monde


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor