Mondo News

Bătălia pentru buget, un nou episod. Ce strategie are coaliția de guvernare

Joi, 07 Martie 2019 10:35
Scris de: Vlad Economu
Bătălia pentru buget, un nou episod. Ce strategie are coaliția de guvernare

Decizia CCR pe legea bugetului de stat care ar fi trebuit sa limpezească apele nu a adus mult aşteptata clarificare. O fi constituţional, dar e mincinos, spune acum Klaus Iohannis care a decis retrimiterea în Parlament a bugetului pe 2019, după ce judecătorii Curţii au stabilit că proiectul nu încalcă legea fundamentală, informează Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că blochează în continuare bugetul de stat. Documentul va fi retrimis Parlamentului pentru a fi modificat. Strategia Coaliţiei pare însa deja pusă la punct. Aleşii PSD-ALDE vor trece exact acelaşi proiect de buget prin Parlament şi vor forţa, legal, promulgarea.

Pe lângă imposibilitatea de a derula investiţii, nepromulgarea bugetului lasă în aer şi majorarea alocaţiilor de stat pentru copii, acuză cei de la putere.  De cealaltă parte, Ludovic Orban cere majorităţii parlamentare să modifice bugetul potrivit indicaţiilor venite de la Cotroceni.

În tabăra puterii, şi ALDE a avut un mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule preşedinte, opriţi-vă! Jocurile politice au şi ele o limită – este avertismentul transmis de partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iunie 2019. Fecioarele trebuie să renunțe la cârcoteală, iar Capricornii sunt plini de energie


vladimir draghia, condamnare, amenda, tribunal, constanta Vladimir Drăghia umilit şi cu banii luaţi! Vestea care i-a pus capac!


diicot, deva, actiune, video, live, facebook Operațiune DIICOT transmisă live pe Facebook! Acțiune ca în filme a ofițerilor! Video


egipt, mohammed morsi, deces, sala judecata, tribunal cairo, fost presedinte Egipt. Fostul preşedinte Mohamed Morsi a murit în sala de tribunal