Mondo News

Bătălia pentru buget, un nou episod. Ce strategie are coaliția de guvernare

Joi, 07 Martie 2019 10:35
Scris de: Vlad Economu
Bătălia pentru buget, un nou episod. Ce strategie are coaliția de guvernare

Decizia CCR pe legea bugetului de stat care ar fi trebuit sa limpezească apele nu a adus mult aşteptata clarificare. O fi constituţional, dar e mincinos, spune acum Klaus Iohannis care a decis retrimiterea în Parlament a bugetului pe 2019, după ce judecătorii Curţii au stabilit că proiectul nu încalcă legea fundamentală, informează Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că blochează în continuare bugetul de stat. Documentul va fi retrimis Parlamentului pentru a fi modificat. Strategia Coaliţiei pare însa deja pusă la punct. Aleşii PSD-ALDE vor trece exact acelaşi proiect de buget prin Parlament şi vor forţa, legal, promulgarea.

Pe lângă imposibilitatea de a derula investiţii, nepromulgarea bugetului lasă în aer şi majorarea alocaţiilor de stat pentru copii, acuză cei de la putere.  De cealaltă parte, Ludovic Orban cere majorităţii parlamentare să modifice bugetul potrivit indicaţiilor venite de la Cotroceni.

În tabăra puterii, şi ALDE a avut un mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule preşedinte, opriţi-vă! Jocurile politice au şi ele o limită – este avertismentul transmis de partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2019. Berbecii au noroc chior, iar Balanțele au de luat o decizie importantă


adi minune, cosmin contra, refuz, umilinta, dedicatie Adi Minune i-a dat cu flit selecționerului Cosmin Contra într-un restaurant de fițe din Capitală


cristian tudor popescu, gica hagi, atac dur, vot, hent, alegeri europarlamentare Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Gică Hagi: ”Regele” n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț!


emeli sande, Extraordinary being, single, lansare, video, youtube Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video