Mondo News

Bătălia din PSD se încinge! Gabriela Firea a răbufnit la adresa Vioricăi Dăncilă

Vineri, 07 Iunie 2019 18:19
Scris de: Vlad Economu
Bătălia din PSD se încinge! Gabriela Firea a răbufnit la adresa Vioricăi Dăncilă

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, după o ședință tensionată a CEx PSD pe tema Congresului, că este nemulțumită de evoluția partidului sub conducerea interimară a Vioricăi Dăncilă.

Gabriela Firea a declarat că a votat împotriva propunerii Vioricăi Dăncilă să se organizeze un Congres al PSD rapid pe 29 iunie. ”Încep răspunzându-vă altfel, în primul rând să vă explic votul meu. Nu îmi abandonez niciodată aliații și camarazii de luptă, în sensul pozitiv al cuvântului, nu peiorativ. Acum câteva luni, împreună cu domnul Paul Stănescu și alți colegi de-ai mei am atras atenția conducerii de atunci a partidului că lucrurile nu se îndreaptă spre o direcție bună în ceea ce privește managementul PSD și modul în care este condusă, am fost cu toții pedepsiți, care excluși, care luate funcții și așa mai departe.”, a afirmat Gabriela Firea, la finalul CEx al PSD de vineri.

Președintele interimar al PSD București a adăugat că nu era importantă organizarea „pe un colț de masă” a unui Congres.

Citește și: VIORICA DĂNCILĂ ÎI APLICĂ LOVITURA DE GRAȚIE LUI LIVIU DRAGNEA! SCHIMBARE RADICALĂ DECISĂ DE PREMIER

„Acum am avut un alt punct de vedere și mi l-am susținut. Nu cred că calitatea noastră era să organizăm pe picior, pe un colț de masă un Congres atât de important pentru alegerea președintelui partidului în două-trei săptămâni. Coincidență sau nu, eu chiar în acea perioadă voi fi în spital, am o operație chirugicală de făcut și oricum nu puteam participa. Am susținut opinia domnului Stănescu și o susțin în continuare că acum gândul nostru trebuie să fie doar la cetățeni, membri sau nemembri ai PSD, să refacem organizațiile, să ne regrupăm și să tragem învățămintele de pe urma acestui vot”, a completat Firea.

Întrebată despre modul de conducere al Vioricăi Dăncilă și asemănarea acesteia cu fostul președinte Liviu Dragnea, Gabriela Firea a răspuns: „Am luat cuvânul alături de colegii mei și nu vreau să îmi spun opinia în fața camerelor pentru că asta ar însemna că se constituie un posibil atac, se ating anumite sensibilități și ar însemna să începem un conflict pe care nu mi-l doresc”.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate