Mondo News

Bărbații din viața Elenei Ceaușescu. S-a iubit inclusiv cu unul dintre cumnații săi

Vineri, 15 Martie 2019 16:55
Scris de: Vlad Economu
Bărbații din viața Elenei Ceaușescu. S-a iubit inclusiv cu unul dintre cumnații săi

Elena Ceaușescu a rămas în istorie datorită mariajului pe care l-a avut cu Nicolae Ceaușescu, însă puțin știu că nevasta dictatorului comunist a avut parte și de alte iubiri.

Prima dragoste a Elenei a fost un tânăr pe care l-a cunoscut în satul natal, tată naistului Gheorghe Zamfir din Vișina, cu care a avut o scurtă relație.

Citește și: CEL MAI MARE SECRET AL LUI NICOLAE CEAUȘESCU! CINE ERA CEA DE-A DOUA FEMEIE DIN VIAȚA LUI! FOTO ÎN ARTICOL

De asemenea, ea a mai avut o aventură cu un soldat neamț, pe vremea în care Ceaușescu era la pușcărie. Una dintre cuceririle neașteptate e chiar Marin Ceaușescu, nimeni altul decât fratele viitorului ei soț. Relația lor s-a terminat când Marin a plecat în armată.

Alte două relații au fost cu Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, dar și cu generalul Victor Stănculescu. Cu Nicolae Ceaușescu a fost căsătorită din 1947 până în 1989, anul în care a murit alături de el ca urmare a condamnării la executare.

Sursa foto: Adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2019. Berbecii au noroc chior, iar Balanțele au de luat o decizie importantă


adi minune, cosmin contra, refuz, umilinta, dedicatie Adi Minune i-a dat cu flit selecționerului Cosmin Contra într-un restaurant de fițe din Capitală


cristian tudor popescu, gica hagi, atac dur, vot, hent, alegeri europarlamentare Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Gică Hagi: ”Regele” n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț!


emeli sande, Extraordinary being, single, lansare, video, youtube Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video