Mondo News

Bărbații au încredere și investesc în crypto monede mai mult decât femeile – Studiu

Sambata, 15 Septembrie 2018 12:48
Scris de: Vlad Economu
Bărbații au încredere și investesc în crypto monede mai mult decât femeile – Studiu

Unul din patru oameni este interesat să investească în crypto monede în anul următor, arată un nou sondaj. Start-up-ul Crypto Circle a efectuat un sondaj pe un număr de 3000 de persoane la începutul acestei săptămâni, constatând că majoritatea oamenilor se consideră investitori “agresivi” în tehnologie.

Platforma de plată susținută de Goldman Sachs a folosit Survey Monkey pentru a-și colecta rezultatele, deși a publicat doar răspunsurile utilizatorilor care au identificat drept “investitori agresivi”.

Citește și: TRANZACȚIILE CU CRYPTO MONEDE ÎN GAMBLING-UL ONLINE

În special, rezultatele au constatat că aproape două ori mai mulți bărbați investesc în crypto monede în comparație cu femeile. Separat și, probabil, surprinzător, sondajul a constatat că, pe măsură ce investitorii îmbătrânesc, procentul de investitori “agresivi” scade.

Perspectiva că femeile sunt o minoritate în spațiul cripto nu este nouă. Platforma socială de tranzacționare, eToro, a intervievat utilizatorii în luna mai, raportul său demonstrând că numai 8,5% dintre toți utilizatorii erau femei. În martie, compania avea peste 9 milioane de utilizatori.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis