Mondo News

Bărbat dat jos din tren și bătut de controlor și doi călători! Video

Marti, 13 Februarie 2018 10:58
Scris de: Vlad Economu
Bărbat dat jos din tren și bătut de controlor și doi călători! Video

Un bărbat a fost dat jos din trenul de pe ruta Timișoara – Simeria și a fost bătut de controlor și doi călători, într-o gară din județul Arad. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri, informează mediafax.

Polițiștii din județul Arad au deschis, marți, un dosar penal pentru loviri și alte violențe după ce, luni după-amiază, pe rețelele de socializare a fost postat un filmuleț în care apare un bărbat care este bătut de doi călători, dar și de către controlor.

Incidentul a avut loc în gara Milova, din județul Arad, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani este obligat să coboare din tren de către un tânăr și de controlor. Bărbatul încearcă să se urce înapoi în tren, dar este lovit cu piciorul. Apoi, controlorul coboară din tren și începe să-l lovească pe bărbat, fiind ajutat de alte două persoane, acesta rămânând nemișcat pe peron.

“Polițiștii de transporturi feroviare Arad au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se află într-un tren care circula pe relația Timișoara – Simeria, în stația Milova, a fost constrâns să coboare, fiind agresat apoi de mai multe persoane necunoscute de acesta.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a agresorilor, în cauza fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Sursă video: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis