Mondo News

Bacalaureat 2018: Au început înscrierile pentru sesiunea din luna februarie

Luni, 29 Ianuarie 2018 11:32
Scris de: Vlad Economu
Bacalaureat 2018: Au început înscrierile pentru sesiunea din luna februarie

Luni au început înscrierile la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an, pentru probele din luna februarie. Elevii de a XII-a care vor susține examenul în prima sesiune, vor avea primele probe – cele orale – pe parcursul lunii februarie, iar probele scrise vor fi susținute în vara, în luna iunie. Înscrierile încep luni, 29 ianuarie, și se vor încheia vineri, 2 februarie.

Probele din luna februarie vor fi: evaluarea orală la limba română, limba maternă și o limba străină, dar și evaluarea competențelor digitale.

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) și va continuă până în 13 februarie.

În 14 și 15 februarie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. Competențele digitale vor fi evaluate în 16, 19 și 20 februarie (vineri, luni și marți), iar proba orală la o limba de circulație internațională va avea loc în intervalul 21-22 februarie.

Probele scrise ale Bacalaureatului se vor desfășura peste câteva luni, în iunie.

Prima proba scrisă – Limba și literatură română – Ea) – va avea loc luni, 25 iunie.

Proba la Limba și literatură maternă – Eb) este programată marți, 26 iunie, iar proba Ec) – proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima proba scrisă – la alegere a profilului și specializării – proba Ed) – se va desfășura vineri, 28 iunie.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 iulie, până la ora 12:00. Elevii care vor să depună contestație o pot face în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia