Mondo News

Avion prabusit in Vietnam: Un distrugator american va ajuta la cautari

Sambata, 08 Martie 2014 20:48
Scris de: P.Ionut

Un distrugator din cadrul Flotei a 7-a americane, USS Pinckney, se indreapta spre coasta de sud a Vietnamului, pentru a ajuta la cautarea avionului Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, disparut in cursul noptii de vineri spre sambata.

Distrugatorul, care efectua manevre in apele internationale ale Marii Chinei de Sud, s-ar putea afla in vecinatatea avionului disparut in ultimele 24 de ore, a declarat Departamentul american al Apararii intr-un comunicat citat de AFP.

In alta ordine de idei, se pare ca la bordul avionului disparut se aflau si doua persoane certate cu legea. Un italian si un austriac s-au folosoti de pasapoarte furate pentru a se imbarca.

Citeste si: Avionul cu 239 de persoane la bord disparut s-ar fi prabusit aproape de coasta sudica a Vietnamului. UPDATE

Autoritatile din Austria au observat ca un cetatean austriac se afla pe lista cu pasagerii din aeronava disparuta, asa ca l-au contactat de urgenta, afland cu uimire ca nu era in avion si ca este “bine”, a declarat Martin Weis, purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe de la Viena,  conform Bloomberg.

Aceeasi situatie si in Italia, unde Luigi Maraldi, contactat de autoritati, a spus ca nu s-a imbarcat in acel avion, a anuntat Aldo Amati, reprezentantul instititiei italiene.

Malaysia Airlines anunta ca a “pierdut contactul” cu avionul care avea destinatia Beijing cu 239 de pasageri la bord. Aeronava a disparut in spatiul aerian al Vietnamului. Avionul a pierdut contactul cu turnul de control dupa ce a parasit capitala malaysiana.

Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Administratie publica

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

avere controlata, DAN BURSUC, NICOLAE GUTA, FISC, MANELISTI CONTROLATI DE FISC MANELISTII NICOLAE GUTA si DAN BURSUC, verificati de FISC


APARTAMENT SPART, ELENA BASESCU, BOGDAN IONESCU, HOT PRINS, EBA CALCATA DE HOTI ELENA BASESCU a fost calcata de HOTI! Infractorul a fost RETINUT


ION CRISTOIU, MOHAMMAD MUNAF, KLAUS IOHANNIS, AJUTOR PENTRU PRESEDINTE, CADERE IN SONDAJE, TRAIAN BASESCU, RAPIRE JURNALISTI IRAK, AJUTOR pentru IOHANNIS! Ce se ascunde in spatele aducerii lui MOHAMMAD MUNAF


ELENA UDREA, VALENTIN CHIFU, DESPARTIRE, ELENA UDREA FARA IUBIT, DESPARTIRE ELENA UDREA, ELENA UDREA SINGURA A ramas singura! ELENA UDREA s-a DESPARTIT de IUBIT