Mondo News

Averea considerabilă a lui Avicii a fost repartizată. Cine a ”pus mâna” pe suma considerabilă

Sambata, 22 Decembrie 2018 14:49
Scris de: Vlad Economu
Averea considerabilă a lui Avicii a fost repartizată. Cine a ”pus mâna” pe suma considerabilă

În luna aprilie 2018, celebrul DJ Avicii a încetat din viață în timp ce se află în vacanță cu câțiva prieteni. Vestea a șocat întreg showbizul de pe mapamond, și nu numai. Oamenii l-au plâns, l-au pomenit în diverse tributuri și acum îl regretă enorm. Una dintre problemele legale apărute după moartea să a fost rezolvată abia acum. Averea lui Avicii de 25.3 milioane de dolari a fost repartizată.

Conform ladbible.com, averea lui Avicii va reveni părinților săi. Suma totală se ridică la 25.3 milioane de dolari. Pe numele sau real Tim Bergling, DJ Avicii a fost găsit mort în camera luxoasă de hotel în care era cazat.

Averea lui Avicii este de 25.3 milioane de dolari

Vedetă se află în vacanță în Muscat, Oman. Pe 20 aprilie, Avicii și-a luat viața. Cântărețul era grav bolnav și suferea. Avea o iubită oficială și o fiică vitregă pe care o adoptase cu sufletul. Acum, părinții Klas Bergling și Anki Lidén vor moșteni toți banii încasați de fiul lor din diverse contracte.

Conform legilor din Suedia, pentru că Avicii nu era căsătorit și nu avea copii, dar nici nu își făcuse un testament, averea revine rudelor în viață, adică părinților săi. Părinții vor primi suma colosală care a mai rămas din averea artistului.

Citește și: CASCADOAREA DIN RESIDENT EVIL SOLICITĂ DAUNE URIAȘE DUPĂ ACCIDENTAREA HORROR SUFERITĂ LA FILMĂRI! FOTO ÎN ARTICOL

După moartea sa, persoanele autorizate de Avicii i-au achitat toate datoriile. Restul banilor, adică 25.3 milioane de dolari, vor ajunge la părinții lui. Artistul datora 10.7 milioane de dolari în America și 93.000 de dolari în Canada.

Conform presei internaționale, DJ Avicii încasa 250.000 de dolari pe un singur show. Cu toate că lumea arunca cu banii pentru a îl atrage la festivaluri și concerte, Avicii nu își dorea bani. O făcea din pasiune și iubire pentru muzică. Vedeta care a murit la 28 de ani a cheltuit o bună parte din avere pe acte de caritate. În 2012, a donat 1 milion de dolari către Feeding America. În 2013, a donat 1 milion de euro fundației Radiohjälpen, din Suedia.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie