Mondo News

Austria. Româncă acuzată că și-a ucis soțul milionar! Ce spun procurorii

Luni, 11 Martie 2019 12:20
Scris de: Vlad Economu
Austria. Româncă acuzată că și-a ucis soțul milionar! Ce spun procurorii

Petronela Mariana, românca acuzată că și-a înjunghiat soțul austriac, cu 30 de ani mai în vârstă, la Lisa Alm, spune că totul a fost un accident. Procurorii însă spun că situația nu este deloc așa și susțin  că totul a fost de fapt o crimă care a avut loc după o petrecere.

Petronela, în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut soțul milionar în cadrul hotelului din stațiunea alpină unde se angajase. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și de atunci femeia a pus în cui uniforma de ospătăriță. Până vineri s-a crezut că este vorba despre o sinucidere în cazul austriacului de 57 de ani. Vineri seara, a fost emis un mandat de arestare pe numele femeii în vârstă de 30 de ani despre care acum se spune că și-a înjunghiat soțul cu sânge rece. Ea a fost transferată la penitenciarul din Salzburg.

În prezent, femeia acuzată de crimă este apărată de avocatul Kurt Jelinek. “Clientul meu nu se declară vinovat de acuzația de crimă – nu pot spune mai mult în acest moment “, a spus Jelinek la solicitarea SN. La data de 3 martie 00:30, patronul în vârstă de 57 de ani, din restaurantele montane, pentru schiori, a fost găsit mort în hotelul pe care îl patrona în Lisa Alm de unul dintre angajații săi.

Citește și: SPANIA. INTERLOPII ROMÂNI AU ÎNGROZIT IBERICII CU TEHNICI JIHADISTE. LA CE FOLOSEAU “MAMA LUI SATAN”

Potrivit lui Marcus Neher, purtătorul de cuvânt al procurorului (GSA), corpul barbatului de 57 de ani avea o rană de cuțit în piept care i-a ajuns până în plămân. Practic, cuțitul a pătruns din zona frontală, din piept, în zona mamelonului, până în spate. Ea spune că a fost vorba despre o rănire, accidentală, neintenționată.

Ce spun procurorii că s-a întâmplat de fapt

 Procurorul de caz spune că de fapt nu a fost nimic accidental. Crima ar fi avut loc după o petrecere la resortul de lux. Petronela și-ar fi pierdut controlul după o ceartă violentă cu soțul milionar.

Când a fost întrebat de ce arestarea acuzatului nu a fost făcută imediat, ci la la cinci zile după moartea bărbatului de 57 de ani, purtătorul de cuvânt al procuratorii a explicat: „Polițistii care au anchetat cazul au venit cu varianta că o sinucidere este foarte posibilă. Noi ne-am îndoit și am dispus imediat o autopsie judiciară.  Raportul preliminar al autopsiei efectuată de medicul legist a confirmat apoi că ar putea fi vorba despre o crimă.

Puncția pulmonară între subsuoară și mamelonul victimei – „nu se potrivesc cu declarațiile femeii care susține că a fost un accident tragic,” arată procurorii.

Sursa traducere: știridiaspora.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud