Mondo News

Attila Korodi: Ruptura dintre UDMR și PSD este mare și serioasă!

Joi, 30 Mai 2019 14:21
Scris de: Vlad Economu
Attila Korodi: Ruptura dintre UDMR și PSD este mare și serioasă!

Ruptura dintre UDMR şi PSD este foarte serioasă, a declarat joi la RFI liderul deputaţilor Uniunii, Attila Korodi. El spune că o moţiune de cenzură a Opoziţiei este oportună.

”Ruptura este foarte serioasă și motivul de la care plecăm este acela că Guvernul nu a făcut pașii care au obligația să fie făcuți pe speța Valea Uzului. 

Prefecturile nu au acționat și acționează tocmai invers, împotriva legii. Pe de altă parte, vedem și în cadrul coaliției de guvernare, semnele sunt clare, că chiar și după o decantare a situației în care ei se află, probabil că spre mijlocul verii pot să-și piardă din neputință sau din incapacitate de decizie guvernarea”.

E punctul meu de vedere personal acum, pentru că nu avem o decizie a UDMR. Punctul meu de vedere personal este acela că UDMR poate să susțină o astfel de abordare, dar să nu intre la guvernare efectiv”, a declarat Attila Korodi.

Sursa foto: facebook / Attila Korodi


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”