Mondo News

Atenție șoferi! Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat că defecțiunea s-a remediat și traficul s-a reluat

Luni, 06 Mai 2019 13:07
Scris de: Vlad Economu
Atenție șoferi! Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat că defecțiunea s-a remediat și traficul s-a reluat

Traficul rutier la granița cu Ungaria este întrerupt temporar, luni, din cauza sistemului informatic al autorităților maghiare care nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră, conform Mediafax.

Update: Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat în urma cu puțin timp ITPF Oradea ca s-a remediat sistemul lor informatic, drept urmare s-a reluat traficul la granița comună pentru toate categoriile de autovehicule.

Știre inițială

Autoritățile din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că sistemul informatic nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră la intrarea și ieșirea din Ungaria.

Din această cauză, potrivit autorităților române, până la remedierea situației, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport. În unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, mai susțin autoritățile române.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță că sunt în legătură cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri, astfel încât, după remedierea situației, controlul de frontieră să se desfășoare normal.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!