Mondo News

Atenție șoferi! Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat că defecțiunea s-a remediat și traficul s-a reluat

Luni, 06 Mai 2019 13:07
Scris de: Vlad Economu
Atenție șoferi! Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat că defecțiunea s-a remediat și traficul s-a reluat

Traficul rutier la granița cu Ungaria este întrerupt temporar, luni, din cauza sistemului informatic al autorităților maghiare care nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră, conform Mediafax.

Update: Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat în urma cu puțin timp ITPF Oradea ca s-a remediat sistemul lor informatic, drept urmare s-a reluat traficul la granița comună pentru toate categoriile de autovehicule.

Știre inițială

Autoritățile din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că sistemul informatic nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră la intrarea și ieșirea din Ungaria.

Din această cauză, potrivit autorităților române, până la remedierea situației, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport. În unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, mai susțin autoritățile române.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță că sunt în legătură cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri, astfel încât, după remedierea situației, controlul de frontieră să se desfășoare normal.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 mai 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 mai 2019. Racii au parte de o nouă perspectivă, iar Vărsătorii sunt susținuți de cei dragi


robert pattinson , filme cu super eroi , filme dc , batman , catwoman , vanessa hudgens , mat reeves Batman și-a găsit-o pe Catwoman! Ce actriță ar urma să joace în rolul super-eroinei alături de Robert Pattinson. Foto în articol


radu mazare, lacramioara toader, dorin toader, razbunare, afaceri, consul, madagascar Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție


bijuterii, zodii, horoscop, accesorii, preferinte Ce bijuterii sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte