Mondo News

Asociația Steliștilor 1947 nu iartă: Jucătorii de la CSA Steaua au fost mințiți! Era vorba de o primă uriașă

Marti, 04 Iunie 2019 11:17
Scris de: Vlad Economu
Asociația Steliștilor 1947 nu iartă: Jucătorii de la CSA Steaua au fost mințiți! Era vorba de o primă uriașă

Asociația Steliștilor 1947, care a susținut echipa CSA Steaua și care a transmis on-line meciurile acesteia din Liga 4, continuă seria dezvăluirilor despre neregulile din club.

După ce a anunțat că timp de un an s-au plătit bani la secția de copii fără a se elibera chitanță și că s-au strâns bani pentru un compresor care încă nu există, fanii susțin acum că șefii clubului au omis să-i anunțe pe jucători despre o primă de promovare de 25.000 de euro, promisă de un sponsor.

Citește și: CSA STEAUA ÎN COLAPS! MARIUS LĂCĂTUŞ ŞI ȘTEFAN IOVAN ȘI-AU DAT DEMISIA

„Jucătorii nu au fost corect informați și motivați legat de primele pe care le-ar fi primit dacă ne calificam. Exista o primă de 25.000 de euro de la sponsor pentru calificare, însă jucătorilor li s-a transmis că « E o primă de la club și ce mai dau cei din Asociație ». Demisiile întârzie!”, au scris pe Facebook suporterii din Asociația Steliștilor 1947.

Citește și: BĂTAIE GENERALĂ DUPĂ CE CSA STEAUA A RATAT PROMOVAREA ÎN LIGA A IIIA! LĂCĂTUȘ BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ DE ULTRAȘI! VIDEO

Reacția Asociației Steliștilor vine la scurt timp după ce roș-albaștrii au pierdut cu Carmen, 0-1, calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. În plus, aceeași asociație a fost prima care a cerut demisia întregului staff tehnic al echipei, inclusiv a lui Marius Lăcătuș.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea