Mondo News

Arnold Schwarzenegger lovit pe la spate în Africa de Sud! Un om normal ar fi căzut secerat. Video

, 19 Mai 2019 00:35
Scris de: Vlad Economu
Arnold Schwarzenegger lovit pe la spate în Africa de Sud! Un om normal ar fi căzut secerat. Video

Arnold Schwarzenegger a fost lovit cu picioarele în spate de un bărbat, la un eveniment sportiv din Africa de Sud, potrivit news.ro.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, discuta cu fanii în timpul unui concurs la evenimentul Arnold Classic Africa, la Johannesburg, în momentul în care un bărbat venit l-a lovit în spate din săritură, cu ambele picioare.

Citește și: GAME OF THRONES, SEZON OPT. HBO A DIFUZAT PRIMELE IMAGINI ALE ULTIMULUI EPISOD! VIDEO

Arnold Schwarzenegger a scris ulterior pe Twitter că “nu există motive de îngrijorare”. “Am crezut că am fost îmbrâncit de mulţime, ceea ce se întâmplă mult. Mi-am dat seama că am fost lovit abia atunci când am văzut filmuleţul, ca voi toţi. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt intervenţia pe Snapchat”, a spus actorul.

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”