Mondo News

Argeș: Două angajate din Primăria Ștefănești s-au bătut în sediul instituției

Sambata, 24 Martie 2018 15:49
Scris de: Vlad Economu
Argeș: Două angajate din Primăria Ștefănești s-au bătut în sediul instituției

O bătaie a avut loc, vineri dimineață, în Primăria Ștefănești, din Argeș, informează argeșenii.ro. Protagoniste au fost secretara primăriţei, Georgeta Ion, şi consiliera edilului, Lavinia Năstase.

Din primele informații, se pare că secretarul primăriei, Georgeta Ion, a fost bătută în propriul birou de către consilierul primarului, Lavinia Năstase.

Soţul victimei, Ion Adrian, şeful gării din Piteşti, a declarat pentru argesenii.ro că Lavinia Năstase a intrat peste soția sa în birou, a bătut-o şi a jignit-o. Speriată, femeia, a făcut şi un atac de panică, iar colegii au chemat ambulanţa.

“Nu se poate să se întâmple aşa ceva, într-o instituţie publică. A fost bătută şi jignită, iar doamna primar nu a reacţionat în niciun fel. Cred că aceste femei ori sunt drogate, ori au probleme psihice. Acum suntem la Urgente la spital. Voi face pângere, voi scoate certificat medico-legal, pentru că nu se poate aşa ceva”, a declarat Ion Adrian, soţul femeii bătute.

Pe de altă parte, consilierul primarului, Lavinia Năstase, a declarat că ea a fost cea agresată: “M-a prins în birou, mă dădea cu capul de pereţi şi sunt zgâriată pe mâini, dar eu nu am mai anunţat pe nimeni”.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar