Mondo News

Argeș: Două angajate din Primăria Ștefănești s-au bătut în sediul instituției

Sambata, 24 Martie 2018 15:49
Scris de: Vlad Economu
Argeș: Două angajate din Primăria Ștefănești s-au bătut în sediul instituției

O bătaie a avut loc, vineri dimineață, în Primăria Ștefănești, din Argeș, informează argeșenii.ro. Protagoniste au fost secretara primăriţei, Georgeta Ion, şi consiliera edilului, Lavinia Năstase.

Din primele informații, se pare că secretarul primăriei, Georgeta Ion, a fost bătută în propriul birou de către consilierul primarului, Lavinia Năstase.

Soţul victimei, Ion Adrian, şeful gării din Piteşti, a declarat pentru argesenii.ro că Lavinia Năstase a intrat peste soția sa în birou, a bătut-o şi a jignit-o. Speriată, femeia, a făcut şi un atac de panică, iar colegii au chemat ambulanţa.

“Nu se poate să se întâmple aşa ceva, într-o instituţie publică. A fost bătută şi jignită, iar doamna primar nu a reacţionat în niciun fel. Cred că aceste femei ori sunt drogate, ori au probleme psihice. Acum suntem la Urgente la spital. Voi face pângere, voi scoate certificat medico-legal, pentru că nu se poate aşa ceva”, a declarat Ion Adrian, soţul femeii bătute.

Pe de altă parte, consilierul primarului, Lavinia Năstase, a declarat că ea a fost cea agresată: “M-a prins în birou, mă dădea cu capul de pereţi şi sunt zgâriată pe mâini, dar eu nu am mai anunţat pe nimeni”.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!