Mondo News

Argeș. Cadavru mumificat găsit lângă fosta vilă a lui Nicolae Ceaușescu din Micești

, 31 Martie 2019 20:20
Scris de: Vlad Economu
Argeș. Cadavru mumificat găsit lângă fosta vilă a lui Nicolae Ceaușescu din Micești

Un cadavru mumificat a fost găsit duminică în județul Argeș, într-o capelă de rugăciuni din zona fostei vile din Micești a lui Ceaușescu, scrie Mediafax.

Polițiștii din Argeș au anunțat, duminică, faptul că un cadavru mumificat a fost găsit într-o capelă de rugăciuni din zona fostei vile din Micești a lui Ceaușescu, fost conac boieresc. Anchetatorii au început o anchetă în acest caz. Cadavrul urmează să fie dus la Serviciul de Medicină Legală.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video