Mondo News

Arena Națională s-a redeschis! Primul meci care se va juca pe noul gazon

Joi, 13 Decembrie 2018 12:45
Scris de: Vlad Economu
Arena Națională s-a redeschis! Primul meci care se va juca pe noul gazon

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost joi în inspecție la Arena Națională pentru a verifica starea gazonului, după două luni de lucrări. Conform specialiștilor, gazonul arată bine, iar primul meci care se va disputa pe Arena Națională este chiar derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, principalele candidate la titlu.

“În acest moment, cum puteți vedea și dumneavoastră, arată într-adevăr cum trebuie să arate orice gazon să corespundă standardelor FIFA și UEFA. Am luat această decizie de închidere, nu ușor, dar era necesară. Nu ar fi putut fi realizate profesionist decât întrerupând orice activitate. Nivelare și fertilizare a gazonului astfel încât să corespundă condițiilor tehnice și să aibă un aspect normal, dar să corespundă și pentru siguranța jucătorilor asigurate și garantate pe o arenă națională.

Ne dorim să nu se mai repete astfel de incidente. Nu ne-a făcut plăcere să închidem Arena. Noi am spus două luni, dar au făcut într-o lună ceea ce se putea realiza în două luni. Am înțeles că există o solicitare la Primăria Capitalei pentru meciul dintre FCSB și CFR Cluj și cred că se va putea juca. Sunt condiții optime”, a declarat Gabriela Firea.

Pe 12 noiembrie, primarul general anunța închiderea Arenei Naţionale până la remedierea problemei gazonului. Meciul dintre FCSB și CFR Cluj este programat să se dispute pe 22 decembrie.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!