Mondo News

Antonia câștigă anual o sumă babană de pe urma reclamei la geamantane

Sambata, 14 Iulie 2018 11:36
Scris de: Vlad Economu
Antonia câștigă anual o sumă babană de pe urma reclamei la geamantane

Cum Antonia are mereu nevoie de valize, iată că o firmă specializată în astfel de produse de voiaj i-a venit în sprijin artistei și nu doar că i-a oferit produse de calitate, ci și bani pentru asocierea imaginii.

Surse din anturajul cântăreţei susțin că în jur de 30.000 de euro pe an ar fi primit Antonia doar pentru câteva postări pe Facebook, dar și pentru o ședință foto cu respectivele articole, informează click.ro. La începutul acestei luni, celebra cântăreață s-a pozat sexy cu câteva trolere colorate, pe marginea piscinei de la Stejarii.

Citește și: MARA BĂNICĂ, ACCIDENT GRAV CU ȘANSE MINIME DE SUPRAVIEȚUIRE! A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN STÂLP

Dacă ar renunța la cântat, Antonia ar putea trăi bine mersi și din reclame, fiind imaginea unei firme de cosmetice, de telefonie mobilă, dar și de mașini. Pentru un recital, iubita lui Alex Velea primește în jur de  2.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: click.ro 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis