Mondo News

Antonia câștigă anual o sumă babană de pe urma reclamei la geamantane

Sambata, 14 Iulie 2018 11:36
Scris de: Vlad Economu
Antonia câștigă anual o sumă babană de pe urma reclamei la geamantane

Cum Antonia are mereu nevoie de valize, iată că o firmă specializată în astfel de produse de voiaj i-a venit în sprijin artistei și nu doar că i-a oferit produse de calitate, ci și bani pentru asocierea imaginii.

Surse din anturajul cântăreţei susțin că în jur de 30.000 de euro pe an ar fi primit Antonia doar pentru câteva postări pe Facebook, dar și pentru o ședință foto cu respectivele articole, informează click.ro. La începutul acestei luni, celebra cântăreață s-a pozat sexy cu câteva trolere colorate, pe marginea piscinei de la Stejarii.

Citește și: MARA BĂNICĂ, ACCIDENT GRAV CU ȘANSE MINIME DE SUPRAVIEȚUIRE! A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN STÂLP

Dacă ar renunța la cântat, Antonia ar putea trăi bine mersi și din reclame, fiind imaginea unei firme de cosmetice, de telefonie mobilă, dar și de mașini. Pentru un recital, iubita lui Alex Velea primește în jur de  2.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: click.ro 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!