Mondo News

Anglia: Încă un tânăr român a fost ucis! Unde a avut loc tragedia

Joi, 18 Ianuarie 2018 14:08
Scris de: Vlad Economu
Anglia: Încă un tânăr român a fost ucis! Unde a avut loc tragedia

Moarte misterioasă, la Londra, unde un bărbat din Iași a fost găsit fără suflare. Romanul de 33 de ani a fost găsit mort, în blocul în care locuia, informează stirilekanald.ro.

Vecinul care a făcut descoperirea macabră le-a spus autorităților ajunse la fața locului că bărbatul părea să fi primit o lovitură puternică în zona capului. Vestea a picat că un trăsnet pe capul părinților. Acesta muncea într-un magazin de lângă Londra și era manipulator de marfă. Mama victimei a declarat că tânărul voia să își strângă bani și să revină în țară, unde îl așteptau iubita și fetița de doi ani.

„El a fost ospătar de la 16 ani. Avea planurile lui să îl cunune șeful. Are un copil care a rămas fără tată. Voia să nu îi dăm nimic, dimpotrivă spunea -mamă dacă pot o să va ajut eu. Voia nuntă.”

Mama tânărului povestește că ultima oară au vorbit pe 3 ianuarie, iar de atunci nu a mai avut nicio veste de la el. „Utima dată am vorbit pe 3 ianuarie. Că o mama, i-am urat la mulți ani pe anul ăsta, să aibă grijă de el că să aibă și de fetiță. Mi-a zis că e bine și să nu îți faci griji pentru mine, deși știam că o duce greu cu banii. Era chiria mare la un apartament.”

Citește și: ROMÂN UCIS CU BESTIALITATE ÎN ANGLIA PENTRU CĂ ERA AMUZANT! MĂRTURII HALUCINANTE ALE CRIMINALILOR

Părinții indoliati au acum nevoie de 9.000 de euro pentru ca trupul neînsuflețit al băiatului lor să fie adus din Anglia, acasă. Oamenii din localitate și primăria vor să îi sprijine, adaugă sursa citată.

„Este o familie care trece prin momente mai grele. A căzut ca un trăsnet această veste pe capul lor și de aceea vom fi alături de ei”, a declarat Ștefan Timofte, primarul comunei Tomești. Autoritățile din Anglia au deschis un dosar de moarte suspectă și continuă cercetările.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iunie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iunie 2018. Berbecii au multe activități de rutină, iar Leii au cheltuieli neplanificate


medic american, coreea de nord, etajul care nu exista, hotel yanggakdo, phenian Peripețiile unui american în Coreea de Nord. Ce a pățit după ce a urcat la un etaj care oficial nu există


femeie violata, bolivia, viol, razbunare, vasilisa komarova Turistă bătută crunt și violată de trei bărbați! Răzbunarea femeii a fost pe măsură


casatorie istorica, familie regala, marea britanie, casatorie gay, Ivar Mountbatten, var regina elisabeta Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este urmată de o nouă căsătorie istorică în familia regală