Mondo News

Anglia: Explozie puternică soldată cu patru morți și patru răniți! Poliția anunță un incident major

Luni, 26 Februarie 2018 17:52
Scris de: Vlad Economu
Anglia: Explozie puternică soldată cu patru morți și patru răniți! Poliția anunță un incident major

O explozie puternică, urmată de incendiu, a avut loc duminică seară în oraşul Leicester, într-un magazin care a fost distrus în totalitate în urma deflagraţiei.

Update: Patru persoane au fost ucise în explozia unui imobil la Leicester, în Anglia, duminică seara, a cărei origine nu a fost legată de terorism, iar serviciile de salvare au căutat eventuali supravieţuitori până luni, scrie AFP. ”Patru persoane au murit în explozia care a avut loc într-o proprietate din Leicester ieri (duminică) seara”, a declarat poliţia locală luni, într-un comunicat.

De asemenea, alte patru persoane mai erau spitalizate în continuare, între care una rănită grav, a anunţat poliţia din acest oraş situat în centrul Angliei. Clădirea devastată de explozie ”era alcătuită dintr-un local comercial la parter şi un apartament în duplex deasupra. Credem că sunt oameni care nu au fost încă preluaţi, iar eforturile de salvare continuă în vederea găsirii altor victime”, a declarat superintendentul Shane O’Neill, citat în comunicat.

Știre inițială

Poliţia a anunţat că este vorba despre “un incident major”, iar potrivit presei britanice patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, informează news.ro. În imaginile postate pe reţelele de socializare pot fi văzute flăcări de mari dimensiuni. “Un incident de proporţii mari a avut loc pe strada Hinckley”, a anunţat Poliţia.

Poliţia a mai precizat că toate echipajele de intervenţie au fost mobilizate, iar populaţia a fost rugată să evite zona. Un purtător de cuvânt al Serviciului de pompieri, citat de BBC, a declarat că are loc o operaţiune de căutare şi salvare, nefiind cunoscut dacă există victime.

“Am auzit o bubuitură şi casa s-a zguduit, am văzut flăcări”, a spus o femeie care locuieşte în apropiere. Presa britanică scrie că patru persoane au fost rănite şi transportate la spital. Clădirea în care a avut loc deflagraţia are două etaje, iar acolo funcţiona un magazin.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista


connect-r, misha, divort, tradare, amanta, divort connect-r misha Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști


bere, watercress warrior, potenta, bere ciudata, sex Berea care te face campion la pat! Foto în articol


pterozaur, descoperire, vertebrate zburatoare, video, specie noua Descoperire inedită! O nouă specie de pterozaur oferă detalii despre primele vertebrate zburătoare. Video