Mondo News

Anglia: Explozie puternică soldată cu patru morți și patru răniți! Poliția anunță un incident major

Luni, 26 Februarie 2018 17:52
Scris de: Vlad Economu
Anglia: Explozie puternică soldată cu patru morți și patru răniți! Poliția anunță un incident major

O explozie puternică, urmată de incendiu, a avut loc duminică seară în oraşul Leicester, într-un magazin care a fost distrus în totalitate în urma deflagraţiei.

Update: Patru persoane au fost ucise în explozia unui imobil la Leicester, în Anglia, duminică seara, a cărei origine nu a fost legată de terorism, iar serviciile de salvare au căutat eventuali supravieţuitori până luni, scrie AFP. ”Patru persoane au murit în explozia care a avut loc într-o proprietate din Leicester ieri (duminică) seara”, a declarat poliţia locală luni, într-un comunicat.

De asemenea, alte patru persoane mai erau spitalizate în continuare, între care una rănită grav, a anunţat poliţia din acest oraş situat în centrul Angliei. Clădirea devastată de explozie ”era alcătuită dintr-un local comercial la parter şi un apartament în duplex deasupra. Credem că sunt oameni care nu au fost încă preluaţi, iar eforturile de salvare continuă în vederea găsirii altor victime”, a declarat superintendentul Shane O’Neill, citat în comunicat.

Știre inițială

Poliţia a anunţat că este vorba despre “un incident major”, iar potrivit presei britanice patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, informează news.ro. În imaginile postate pe reţelele de socializare pot fi văzute flăcări de mari dimensiuni. “Un incident de proporţii mari a avut loc pe strada Hinckley”, a anunţat Poliţia.

Poliţia a mai precizat că toate echipajele de intervenţie au fost mobilizate, iar populaţia a fost rugată să evite zona. Un purtător de cuvânt al Serviciului de pompieri, citat de BBC, a declarat că are loc o operaţiune de căutare şi salvare, nefiind cunoscut dacă există victime.

“Am auzit o bubuitură şi casa s-a zguduit, am văzut flăcări”, a spus o femeie care locuieşte în apropiere. Presa britanică scrie că patru persoane au fost rănite şi transportate la spital. Clădirea în care a avut loc deflagraţia are două etaje, iar acolo funcţiona un magazin.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pozitii sexuale populare, cele mai populare pozitii sexuale, pozitia sexuala preferata a romanilor, studiu Pozițiile sexuale preferate din Europa: Care este cea mai populară în România


cristian ionut ilie, fiu sabin ilie, santaj, condamnare, asistare zilnica, masura educativa, neprivare libertate, tribunalul ilfov Fiul minor al unui cunoscut fotbalist român, condamnat pentru șantaj! Ce pedeapsă a primit tânărul


exatlon, exatlon eliminare faimosi, geanina eliminata exatlon, eliminare exatlon Exatlon România. Se împuținează concurenții! Încă o eliminare din echipa Faimoșilor


horoscop 26 aprilie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 aprilie 2018. Berbecii trebuie să evite responsabilitățile, iar Racii spun ce gândesc