Mondo News

Angelina Jolie va avea o emisiune pentru copii la BBC

, 15 Septembrie 2019 15:17
Scris de: Vlad Economu
Angelina Jolie va avea o emisiune pentru copii la BBC

Actriţa americană Angelina Jolie spune că realizează pentru televiziunea BBC un program dedicat copiilor și că scrie și o carte despre drepturile celor mici, în colaborare cu organizația Amnesty International, potrivit Mediafax.

Actrița în vârstă de 44 de ani, emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiați al ONU, consideră că viitoarea generație trebuie să fie pregătită pentru a gestiona probleme globale și că nu vrea să îi educe doar pe cei șase copii ai ei.

Într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Hello!, Jolie a declarat: “Bunătatea – față de ei și de ceilalți. Este important să fii modest, să îți cunoști libertățile și lucrurile cu care ai fost binecuvântat și să îi ajuți pe ceilalți. Și mereu să îți știi locul, toți suntem oameni și supuși greșelii. Suntem mici fragmente dintr-o lume mai mare”.

În ceea ce priveşte colaborarea cu BBC, aceasta a spus că este vorba despre o emisiune pentru copii. “Contăm pe ei, deci trebuie să le oferim informaţiile corecte şi sprijin”, a spus starul. În iunie, actrița americană Angelina Jolie a devenit şi editor colaborator al publicației Time, urmând să scrie lunar articole care vor aborda teme precum “strămutarea, conflictele și drepturile omului”.

Angelina Jolie, mamă a șase copii, dintre care trei adoptați, a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, întrucât actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizație, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate.

Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție