Mondo News

Angelina Jolie poartă negocieri pentru primul ei rol în universul Marvel! În ce film va juca

Joi, 28 Martie 2019 10:14
Scris de: Vlad Economu
Angelina Jolie poartă negocieri pentru primul ei rol în universul Marvel! În ce film va juca

Angelina Jolie poartă discuţii pentru a juca în „The Eternals”, produs de Marvel Studios, scrie presa americană, iar acesta va reprezenta debutul ei în universul supereroilor.

Lungmetrajul va fi regizat de Chloe Zhao („The Rider” şi „Songs My Brothers Taught Me”), însă nu sunt cunoscute detalii legat de rolul pe care îl va interpreta Angelina Jolie.

Creată de Jack Kirby în 1976, acţiunea „The Eternals” este plasată cu milioane de ani în urmă, când fiinţe cosmice cunoscute ca Celestials făceau experimente genetice pe locuitorii Pământului pentru a crea indivizi cu superputeri, cunoscuţi la Eternals, dar şi infamii Deviants.

Citește și: MOTIVUL PENTRU CARE “WONDER WOMAN 1984″ VA AJUNGE ÎN CINEMATOGRAFE CU ȘASE LUNI ÎNTÂRZIERE. DETALIILE CARE AU FOST DEZVĂLUITE

Cele două grupuri au purtat o luptă de-a lungul istoriei. Eternals s-au luptat şi cu greci, romani şi nordici înainte de a părăsi Pământul pentru a explora stelele. Scenariul este scris de Matthew şi Ryan Firpo. Şeful Marvel Studios, Kevin Feige, va fi producător.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar pentru rolul secundar din „Girl, Interrupted” (1999), va putea fi văzută, din 18 octombrie, în „Maleficent: Mistress of Evil”, continuare a filmului fantasy „Maleficent” (2014). Între viitoarele ei proiecte se numără filmul de animaţie – live action „The One and Only Ivan” şi drama fantasy „Come Away”.

Sursa foto: TMZ


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”