Mondo News

Andrei Gheorghe a murit! Cum a fost găsit prezentatorul! Legiștii au dezvăluit cauza decesului

Luni, 19 Martie 2018 23:28
Scris de: Vlad Economu
Andrei Gheorghe a murit! Cum a fost găsit prezentatorul! Legiștii au dezvăluit cauza decesului

Andrei Gheorghe a murit! Un telefon la 112 a anunțat, luni seară, moartea fostului prezentator în vârstă de numai 56 de ani, informează Realitatea tv și Antena 3. Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baie. Apelul la 112 a venit puțin după ora 22.00. Corpul său a fost găsit de îngrijitor, în baia locuinței din Voluntari, iar acesta a sunat la 112.

Update 5: Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore.

Update 4:  Andrei Gheorghe nu a fost străin de controverse. Poate cea mai mare dintre ele a fost cea din 2003  în care a fost acuzat de deținere de droguri. Andrei Gheorghe a recunoscut cu nonșalanță că a fumat un joint, iar procurorii i-au făcut dosar penal. Totul a început de la o banală fotografie și s-a sfârșit cu un scandal mediatic, care l-a costat pe Andrei Gheorghe locul de muncă. În 2010, Andrei Gheorghe a fost cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Andrei Gheorghe a fost arestat şi urmărit penal pentru deţinere de droguri pentru consumul propriu. Dosarul a fost instrumentat de Parchetul Curtii Supreme de Justitie, adica acelasi Parchet care-i cerceteaza de regula si pe demnitari. “Sigur ca nu e placut sa fii chemat la Parchet. Este un disconfort. Am avut o discutie cu procurorii”, spunea, în 2003, Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni radio-tv Andrei Gheorghe a fost, pentru trei ore “tehnic”, arestat, fiind acuzat ca este consumator de droguri.

Update 3:  Omul de televiziune Florin Călinescu a reacționat în fața acestei tragedii. ”Eu sper să fie o farsă! E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Căutam oameni pentru PRO TV, am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a declarat Florin Călinescu, la Sinteza Zilei.

Update 2: Oamenii legii au deschis dosar de moarte suspectă.

Update: Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj postat de realizator pe pagina sa de Facebook datează de pe data de 19 februarie, iar omul de media anunța ca s-a întors. „Totul trece.) In cazul de fata a trecut și ultima interdictie si după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M’am întors și sint același, cu aceleași ocupații.) voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag”, scria realizatorul.

Știre inițială

”Nu cunoaștem cauza morții, medicul legist urmează să stabilească acest lucru” a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Biografia lui Andrei Gheorghe

Născut în Rusia, Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; “Videomania”, “Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” “13-14″), și “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea “Gheorghe” și reia emisiunea “13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni (“Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”.

În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția “Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul “Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.

Sursa foto: realitatea


Un comentariu

  1. Vasile
    Reply

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani