Mondo News

Ancheta morții lui Răzvan Ciobanu dată peste cap! Când a murit, de fapt, designerul! Diferență de câteva ore

Luni, 13 Mai 2019 23:41
Scris de: Vlad Economu
Ancheta morții lui Răzvan Ciobanu dată peste cap! Când a murit, de fapt, designerul! Diferență de câteva ore

Răsturnare de situaţie în cazul anchetei accidentului în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa, s-a stabilit că designerul a murit cu mult timp înainte de a fi descoperit, potrivit observator.ro.

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul din Săcele în care Răzvan Ciobanu a murit s-a produs în intervalul orar 20.00 – 22.30 din data de 28 aprilie 2018. Totul a ieşit la iveală după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă.

Citește și: RĂZVAN CIOBANU SE DROGASE CU COCAINĂ. CE AU DEZVĂLUIT TESTELE RAPIDE EFECTUATE LA NECROPSIA DESIGNERULUI

Astfel, s-a stabilit că în intervalul 20.00 – 22.30, Răzvan Ciobanu a murit în accidentul de la Săcele, totul ieşind la iveală abia a doua zi dimineaţă. Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

Răzvan Ciobanu, noi detalii din ancheta accidentului mortal

După ce s-a stabilit intervalul orar în care Răzvan Ciobanu, anchetatorii pot verifica imaginile de pe camerele de supraveghere de pe traseul pe care desginerul l-a avut încă de când a plecat din staţiunea Mamaia.

Pe podul din Năvodari, în loc să vireze la stânga către localitatea Lumina şi drumul către autostrada A2, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta şi şi-a continuat drumul prin localităţile Corbu şi Săcele.

Citește și: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL MORȚII LUI RĂZVAN CIOBANU. POLIȚIA NEAGĂ IPOTEZA LEGATĂ DE CRIMĂ

La un moment dat, pe o bucată de drum drept, maşina condusă de Ciobanu a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe câmp, acolo unde a rulat pe o distanţă de aproximativ 800 de metri înainte de a se lovi de mai mulţi copaci dintr-o lizieră.

Maşina s-a răsturnat după ce a lovit copacii, la o viteză de aproximativ 120 de km/h, şi a revenit pe roţi. Pentru că nu purta centura de siguranţă, Răzvan Ciobanu a fost proiectat prin geamul portierei din dreapta şi şi-a pierdut viaţa.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

buzau, carnagiu, spital psihiatrie, sapoca, patru morti, noua raniti, stativ perfuzie, Carnagiu la Buzău. Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a omorât 4 pacienți și a rănit alți 9


jupiter, pamant, coliziune, descoperire Jupiter ar fi fost lovit de o planetă de 10 ori mai mare decât Pământul acum 4,5 miliarde de ani


scandal, ionut iftimoaie, vanzare, vila, Ionuț Iftimoaie, implicat într-un scandal monstru! Este vorba de peste un milion de euro


dinamo bucuresti, scandal, autocar, saftica, teroare, liga I, suporteri mascati, ultrasi, cagule, Dinamo sub imperiul terorii! Ultrași mascați cu cagule au atacat autocarul echipei! Jucătorii și oficialii s-au refugiat la Săftica! Video