Mondo News

ANAF lovit de cutremur! Zeci de șefi dați afară! Un fost ministru va fi instalat în fruntea instituției

Miercuri, 28 Martie 2018 12:09
Scris de: Vlad Economu
ANAF lovit de cutremur! Zeci de șefi dați afară! Un fost ministru va fi instalat în fruntea instituției

Cutremur la ANAF! 24 de șefi din cadrul Fiscului au fost demiși, informează miercuri Antena 3. În același timp, Ionuț Mișa, fostul ministru de Finanțe, va fi instalat în fruntea instituției.

Update: Ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, a anunțat miercuri că va schimba conducerea ANAF și că i-a propus premierului Viorica Dăncilă ca noul șef al Fiscului să fie fostul ministru Ionuț Mișa.

Știre inițială

Măsura vine la câteva zile după ce Eugen Teodorovici i-a ținut peste program, în birourile lor, pe angajaţii Agenţiei Naţionale de Administrate Fiscală. Ministrul de Finanțe a subliniat aseară la Antena 3 că cei cu funcţii de conducere trebuie să fie responsabili pentru funcţia pe care o ocupă.

”Cred cu tărie că, atunci când lucrezi la stat, trebuie să faci ceva şi pentru stat. Când eşti ministru, secretar de stat, preşedinte ANAF, vicepreşedinte, director general şi nu numai, trebuie să înţelegi funcţia şi să fii responsabil pentru funcţia pe care o ocupi”, a afirmat Teodorovici.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!