Mondo News

Individul responsabil de amenințarea cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni a fost reținut

Miercuri, 30 Ianuarie 2019 12:10
Scris de: Vlad Economu
Individul responsabil de amenințarea cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni a fost reținut

Un incident neobișnuit a avut loc, marți seară, în Capitală. Un bărbat a sunat la numărul de urgențe 112 pretinzând că este Osama Bin Laden și că a în Aeroportul Otopeni și în Gara de Nord sunt amplasate butelii cu gaz sarin.

Update 2: Individul care a sunat la 112 şi a pretins că este Osama Bin Laden și că a instalat recipiente cu gaz sarin la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” şi la Gara de Nord, a fost reținut pentru 24 de ore, anunță Antena 3.

Apelantul a motivat gestul prin faptul că are dublă personalitate, potrivit unor surse. Apelantul a revenit cu telefon şi a afirmat că are dublă personalitate şi ca prima personalitate a lui a sunat la 112 să anunţe că a pus „bombe”, dar ca el, „personalitatea cea bună” şi-a dat seama că este o greşeală asta şi că s-a gândit să anunţe.

Update 1: Verificările la Aeroportul Otopeni s-au încheiat. Autoritățile nu au descoperit nimic suspect.

Știrea inițială

Aeroportul Otopeni și Gara de Nord nu vor fi evacute și nu sunt anulate nici zborurile. Autoritățile desfășoară o verificare sumară a aeroportului după bagaje sau obiecte ciudate. Dacă se va găsi ceva, atunci se va face o radiografiere a bagajelor. Anunță Antena 3.

Activitatea feroviară în Gara de Nord se desfășoară normal în acest moment. Ancehtatorii încearcă localizarea persoanei care a sunat la 112.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu