Mondo News

Amanta l-a dat în fapt pe Kamara în direct la televiziune

Marti, 30 Ianuarie 2018 13:20
Scris de: Vlad Economu
Amanta l-a dat în fapt pe Kamara în direct la televiziune

Kamara și soția lui vor divorța, iar acum adevăratul motiv este clar ca lumina zilei. Cântărețul a călcat strâmb, după ce a pus ochii pe o brunetă într-un mall din Brașov.

Mădălina are 24 de ani, este din Braşov şi, de aproape o lună, este amanta lui Kamara. Ea a recunoscut la Kanal D. A dezvăluit şi cum l-a cunoscut pe artist.

Tânăra a vorbit la televiziunea citată cum a ajuns să fie amanta cântărețului Kamara. Totul s-a petrecut într-un mall din Braşov. ”Locuiesc în Braşov, sunt manichiurista…Îmi place să mă plimb… Acum prin Bucureşti… La mall, prin parc… Acum trei săptămâni am început relaţia cu Kamara. Ne-am cunoscut în mall, la Braşov. Eram la o promoţie de ţigări electronice, prezentam alături de o colegă.

Acolo l-am întâlnit. Am luat pauză de masă, Kamara s-a dus să vadă nişte pantofi. Mă uitam la el. El e, nu e el?? Am ieşit din mall, cu colega mea. El a venit, s-a băgat în seamă cu noi. I-am dat numărul de telefon, mi l-a dat pe al lui… L-am sunat după muncă. Eu voiam să mă întâlnesc cu el, colega mea, nuuuu. Ne-am întâlnit… ne-am sărutat puţin, aşa…”, a dezvăluit Mădălina.

Citește și: MOTIVUL REAL AL DIVORȚULUI DINTRE KAMARA ȘI SOȚIA SA! CINE A CĂLCAT STRÂMB

”El a plecat acasă, la Bucureşti. Am mai vorbit la telefon. Weekend-ul următor a revenit la Braşov. Vorbeam mult la telefon… În jur de cinci ore. Cam aşa. Eu ştiam de la el că este separat de soţie. Nu am intrat în detalii, nu mă priveau pe mine. Nu mă consider amantă… Suntem într-o perioadă în care ne cunoaştem. Vedem ce o fi pe parcurs. Nu pot spune îndrăgostită, e o perioadă în care ne placem”, a mai spus tânăra.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”