Alin Tocan, fost director al BZI si Ziua de Iasi, a murit in urma unui atac cerebral

Marti, 25 Februarie 2014 10:56
Scris de: Maria Enache
Alin Tocan, fost director al BZI si Ziua de Iasi, a murit in urma unui atac cerebral

Doliu in lumea presei romanesti. Alin Tocan, fost redactor-sef si director al ziarului Buna Ziua Iasi (BZI) a murit la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iasi.

Alin Tocan a murit dupa ce, in urma cu aproximativ doua saptamani, a suferit un atac cerebral, potrivit BZI. In varsta de 53 de ani, Alin Tocan a lucrat la Monitorul, Buna Ziua Iasi si Ziua de Iasi. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la firmele Comtom Tomesti si SC Taxicom.

Potrivit sursei citate, in anul 2000, Alin Tocan a intrat in presa la fostul cotidian Monitorul, dupa care s-a transferat la Ziua de Iasi, unde a ocupat pe rand functiile de sef departament, redactor-sef, respectiv director.

“Din aceasta functie a format, cu mult tact si ambitie, o intreaga generatie de jurnalisti. Avand o fire extrem de minutioasa si analitica, el a reusit mereu sa se impuna in spectrul vietii mass-mediei locale si nu numai. In urma cu mai bine de trei ani, a ales sa plece din nou in mediul de afaceri, unde a condus propria firma”, scrie sursa amintita.

Alin Tocan era casatorit si avea doi copii.

Citeste si: A murit unul dintre cei mai apreciati baritoni ai Romaniei

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Life

Economie

Administratie publica

top 10 mondo

Sport

Auto

Urmareste-ne pe Facebook

Meteo

vreme
22°C
Bucuresti
parțial noros (ziua)
umiditate: 88%
presiune: 1015mb
vant: 12km/h
16°C
25°C
5 Jul 2015
vreme
17°C
28°C
6 Jul 2015
vreme
17°C
28°C
Alte orase
Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

VIDEO, VIDEOCLIP VIRAL, RECHIN, CUSCA, SCUFUNDARI SUBACVATICE, AFRICA DE SUD, ATAC, GOPRO VIDEO VIRAL ATACUL unui RECHIN, filmat cu o camera GOPRO


DIETA, VEDETA, TALIE DE VIESPE, ABDOMEN PLAT, VIATA SANATOS, ALIMENTAIE, ANCA TURCASIU, SCARLETT JOHANNSON, ANGELINA JOLIE, CLAUDIA SCHIFFER DIETA de VEDETA! Cum se mentin ANGELINA JOLIE, CLAUDIA SCHIFFER sau SCARLETT JOHANNSON