Mondo News

Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul

Luni, 18 Noiembrie 2019 15:20
Scris de: Vlad Economu
Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul

Telenovela momentului din showbizul autohton este pe cale de a se termina. Încă soțul vedetei, Alex Bodi, s-a dezlnțuit. A luat decizia care pune capăt tuturor speculațiilor.

În ultimele săptămâni, au apărut mai multe informații conform cărora Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-ar fi împăcat și ar fi decis să renunțe la divorț. Acum, o hotărâre pune capăt speculațiilor.

Afaceristul Alex Bodi a decis să plece în Columbia pentru a pune la punct câteva afaceri. El și Bianca Drăgușanu au hotărât să pună capăt definitiv relației și abia așteaptă divorțul oficial. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns deja la capătul căsniciei, după scandalurile teribile din ultimele două săptămâni. Nimic nu pare să le mai salveze relația, mai ales că bărbatul a și decis să plece din România până la pronunțarea divorțului.

Alex Bodi a decis să vorbească și să spună varianta lui de adevăr, din care reiese că nu mai este deloc cale de întors în mariajul cu fosta prezentatoare de televiziune. ”Pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU, AGRESATĂ DE ALEX BODI ȘI DUPĂ DIVORȚ! TOTUL S-A PETRECUT ÎN PARCAREA UNUI RESTAURANT! VIDEO

Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea. Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e”, a declarat Alex Bodi într-o emisiune de televiziune.

Pe de altă parte și Bianca Drăgușanu continuă scandalul cu Alex Bodi. Apropiatele blondei merg pe varianta că, de la cearta din parcarea unui restaurant, de acum două săptămâni, și cea de zilele trecute, în care se părea că ea nu mai suportă, și vrea să se arunce în fața unei mașini, vedeta a ajuns la concluzia că totul are un sfârșit! ”Nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a scris Bianca pe adresa de socializare.

Decizia este aceeași și pentru soțul său de altfel, care, la rândul lui, le-ar fi dezvăluit prietenilor un lucru care i-a surprins i-a lăsat muți, acela că abia așteaptă ziua de 3 decembrie, să meargă la notar, și să se termine întreaga poveste. ”Altceva nu îmi doresc, decât să pun capăt”, ar fi zis afaceristul.

Sursa foto: instagram


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

SFANTUL NICOLAE, MOS NICULAE, MESAJE, URARI, FELICITARI, MESAJE SFANTUL NICOLAE, MESAJE MOS NICULAE, URARI MOS NICULAE, URARI SFANTUL NICOLAE Mesaje Moș Nicolae. Urări și felicitări pe care le puteți trimite de Moș Nicolae


horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video