Mondo News

Alertă cu bombă! Directorul Fan Courier a fost anunțat că un colet aflat la Tunari va exploda

Marti, 01 Octombrie 2019 10:56
Scris de: Vlad Economu
Alertă cu bombă! Directorul Fan Courier a fost anunțat că un colet aflat la Tunari va exploda

Alertă cu bombă, marți dimineață. Directorul Fan Courier a primit un mail prin care a fost anunțat că la punctul de lucru Tunari există un colet care va exploda la ora 11:00. Bărbatul a sunat imediat la 112, anunță televiziunile de știri.

Update: ”Din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că întreruperea activității va dura până la ora 11:30. 

Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor. Revenim cu informații pe măsură ce situația suferă modificări. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”, se arată în mesajul transmis de companie.

Știre inițială 
 
Zona a fost izolată, iar o echipă de pirotehniști a fost trimisă la fața locului pentru cercetări.

”Vă informez că IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112, de directorul Fan Courier, despre faptul că în această dimineață a primit un email, prin care era înștiințat că la punctul de lucru din Tunari există un colet care va exploda la ora 11:00. Zona a fost izolată şi se deplasează echipa pirotehnică. Cercetări.”, se arată în mesaj.

Sursa foto: adevarul

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!


caracal, minuni, realitatea, caruta prosti, muzeograf, Chiar s-a răsturnat la Caracal căruța cu proști? Câte dintre ”miturile” despre această urbe sunt reale


denise rifai, atac dur, dana budeanu, gabriela firea Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Realizatoarea tv dezvăluie și cine se află în spatele stilistei


Joe DiMaggio, Marilyn Monroe, relatie, deces, secret, moarte misterioasa, casatorie Relația cu năbădăi dintre Joe DiMaggio și Marilyn Monroe! Varianta sportivului despre sfârșitul misterios al artistei