Mondo News

Alertă cu bombă! Directorul Fan Courier a fost anunțat că un colet aflat la Tunari va exploda

Marti, 01 Octombrie 2019 10:56
Scris de: Vlad Economu
Alertă cu bombă! Directorul Fan Courier a fost anunțat că un colet aflat la Tunari va exploda

Alertă cu bombă, marți dimineață. Directorul Fan Courier a primit un mail prin care a fost anunțat că la punctul de lucru Tunari există un colet care va exploda la ora 11:00. Bărbatul a sunat imediat la 112, anunță televiziunile de știri.

Update: ”Din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că întreruperea activității va dura până la ora 11:30. 

Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor. Revenim cu informații pe măsură ce situația suferă modificări. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”, se arată în mesajul transmis de companie.

Știre inițială 
 
Zona a fost izolată, iar o echipă de pirotehniști a fost trimisă la fața locului pentru cercetări.

”Vă informez că IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112, de directorul Fan Courier, despre faptul că în această dimineață a primit un email, prin care era înștiințat că la punctul de lucru din Tunari există un colet care va exploda la ora 11:00. Zona a fost izolată şi se deplasează echipa pirotehnică. Cercetări.”, se arată în mesaj.

Sursa foto: adevarul

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție