Mondo News

Alegeri FRF. Un candidat detonează bomba: Alegerile sunt ilegale! O să le contest şi la NATO, la FBI, la FIFA, la UEFA!

Sambata, 31 Martie 2018 14:37
Scris de: Vlad Economu
Alegeri FRF. Un candidat detonează bomba: Alegerile sunt ilegale! O să le contest şi la NATO, la FBI, la FIFA, la UEFA!

Alegeri FRF. Alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal au loc la data de 18 aprilie, dar unul dintre candidaţi susţine că nu există suport legal, notează, în exclusivitate, prosport.ro.

Sorin Răducanu e unul dintre cei care va lupta pentru postul de preşedinte FRF. Îşi va depune candidatura până marţi, atunci când e stabilit termenul final, dar a venit cu o variantă şocantă. “Îmi depun candidatura! Dacă am platformă – program? Am, dar nu prezint nimic acum, că nu vreau să le dau altora totul mură în gură…regula aia cu jucătorul Under 21 o aveam şi eu, dar era făcută pentru doi fotbalişti, nu unul”, a spus Răducanu în exclusivitate pentru ProSport.

Fostul jucător al lui Dinamo a candidat şi-n 2014, când Răzvan Burleanu a câştigat alegerile, şi a povestit ce s-a întâmplat atunci: “S-a spus că am avut zero voturi, dar lumea e prost informată. Am fost şters de pe zece buletine…dar, altceva: ‘Alegerile sunt ilegale!

Citește și:  ALEGERI FRF: IONUȚ LUPESCU I-A LUAT FAȚA LUI RĂZVAN BURLEANU

Comitetul Excecutiv al FRF nu e recunoscut de justiţia română. Unul dintre membri a încalcat legea, Auraş Braşoveanu, dar de fapt sunt mai mulţi…Curtea de Apel a respins definitiv cererea FRF de a valida Comitetul Executiv, deci alegerile nu au cum să fie legale! Cum să convoci Adunarea Generală dacă nu există Comitet Executiv! Singurul organ care poate interveni e MTS-ul (n.red. – Ministerul Tineretului si Sportului), acolo unde am depus memorii şi petiţii privind această problemă”, a anunţat acesta pentru ProSport.

Motivul pentru care participă totuşi la alegeri: “Altfel, cum să le contest? Ce şanse am să câştig? Şansa mea e poporul român! Vreau să dau fotbalul poporului român! O să mă iau de gât cu toţi. O să contest alegerile. Mă duc şi la NATO, la FBI, la Comisia Europeană, la FIFA, UEFA! A început Jihadul!”.

Alegerile pentru şefia FRF au loc la data de 18 aprilie, iar pentru acest post se luptă Răzvan Burleanu, actualul preşedinte, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Adrian Teodorescu.

Sursa foto: prosport.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!