Mondo News

Alegeri FRF: Ionuț Lupescu a luat o hotărâre în privința candidaturii la postul de președinte. Declarații

, 11 Februarie 2018 11:17
Scris de: Vlad Economu
Alegeri FRF: Ionuț Lupescu a luat o hotărâre în privința candidaturii la postul de președinte. Declarații

Alegeri FRF. Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat, duminică dimineață, că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Alegerile vor avea loc la 18 aprilie.

“Sunteţi mulţi care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de soția lui Ionuţ Lupescu.

„În zilele următoare voi face și o conferință de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec și prin țară pentru a discuta cu membrii afiliați.

De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii și despre echipa cu care intenționez să lucrez. Oricum, conform statutului, președintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane”, a declarat Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia FRF. Burleanu este în funcţie din 4 martie 2014, când l-a învins, în turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram, cu 113 voturi, din 175 exprimate.

Până în prezent şi-au mai anunţat candidatura la conducerea FRF fostul internaţional Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Sursa foto: prosport.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!