Mondo News

Albumele trupei The Cranberries se vând incredibil de bine după decesul solistei

Sambata, 20 Ianuarie 2018 11:08
Scris de: Vlad Economu
Albumele trupei The Cranberries se vând incredibil de bine după decesul solistei

Vânzările și difuzarile în streaming ale single-urilor și albumelor trupei The Cranberries au crescut cu 1.000% imediat după decesul solistei Dolores O’Riordan.

Cântăreața irlandeză a fost găsită moartă, luni, la vârstă de 46 de ani, într-o camera de hotel din Londra (detalii aici). De atunci, vânzările și difuzările în streaming ale catalogului muzical al trupei The Cranberries au înregistrat o creștere spectaculoasă, au anunțat reprezentanții Official Charts Company, instituția care alcătuiește topurile muzicale din Marea Britanie, informează PA.

Compilația “Stars: The Best Of 1992-2002″ a ajuns pe locul al 16-lea în topul albumelor din această săptămâna, ocupând deja o poziție mai bună față de performanța reușită (locul 20) în anul lansării sale, 2002.

Trei dintre piesele de succes ale trupei au reintrat la rândul lor în Official Singles Chart: “Zombie” (cântec lansat în 1994) a intrat pe locul 45, “Linger” (lansat în 1993) a intrat pe poziția a 47-a, iar “Dreams” (single lansat în 1992) a intrat pe locul 66.

Vânzările combinate cu difuzarile în streaming ale single-urilor trupei irlandeze au crescut cu 1.134% față de săptămâna trecută, în timp ce vânzările de albume ale formației au crescut cu 986% față de săptămâna trecută.

Decesul solistei Dolores O’Riordan a avut un impact și mai mare în Irish Singles Charts, unde single-ul “Linger” a urcat pe locul 11, “Zombie” pe locul 16 și “Dreams” pe locul 40.

Sursă traducere: agerpres.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor