Mondo News

Adrian Năstase face o serie de acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

, 15 Septembrie 2019 14:54
Scris de: Vlad Economu
Adrian Năstase face o serie de acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Năstase spune că președintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie, folosită la alegerile prezidențiale din anul 2004.

“Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale – Klaus Iohannis – a preluat tema mea principala de campanie, de la alegerile pentru prezidentiale, din 2004.

Tema preocuparii pentru „normalitate”  a fost prezentata in numeroase documente si conferinte pe care le-am sustinut in perioada 2002-2004 si este sintetizata in volumul „Spre normalitate, Guvernarea reformelor. Reforma guvernarii”, publicata in 2004, ca suport pentru mesajele mele de campanie. Cartea poate fi accesata on-line si pe site-ul meu.

Preluarea acestei teme, este oare o recunoastere tardiva din partea actualului presedinte a programului pe care l-am sustinut in 2004? Intrebarea are cu atat mai mult sens cu cat, asa cum ne amintim, Klaus Iohannis, in 2004, l-a votat pe Basescu presedinte!”, este mesajul lui Adrian Năstase, scris pe blogul său personal.

Sursa foto: adevarul


Un comentariu

  1. Andy
    Reply

    Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire usoara. Echipa ambitioasa. Nu ai nicio obligatie. Suntem extrem de seriosi. Totul este fara riscuri. Sistem testat. Lucrezi in timpul tau liber. Sistemul care iti aduce usor bani. Eu m-am convins ca e ceva serios. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: https://www.facebook.com/AndyNicolae1998/

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video