Mondo News

Adio KFC? Celebrul lanț fast-food este aproape de faliment! Pierde zilnic o sumă fabuloasă

Marti, 20 Februarie 2018 17:50
Scris de: Vlad Economu
Adio KFC? Celebrul lanț fast-food este aproape de faliment! Pierde zilnic o sumă fabuloasă

Adio KFC? Lanțul de restaurante de tip fast-food o duce din ce în ce mai prost. KFC a închis peste 750 de restaurante din Marea Britanie.

Totul din cauza faptului că și-au schimbat distribuitorul de pui. Alimentul de bază al acestui restaurant fast-food este de negăsit. În jur de 80% din restaurantele din Marea Britanie au fost obligate să își închidă ușile. De vină este compania de livrări care nu a fost în stare să își respecte contractul. KFC a renunțat săptămâna trecută la furnizorul Bidvest Group. Au optat să lucreze cu DHL care, aparent, nu își poate face treaba. Din cauza lor, KFC suferă o pierdere gravă de profit.

Pentru a nu își pierde clienții, KFC a înființat o pagină de web. Aici, toți clienții pot găsi cel mai apropiat restaurant fast-food în care găsesc pui. Conducerea lanțurilor susține că este o problemă temporară. „Colonelul lucrează pentru a rezolva problema”, este mesajul care apare pe site-ul menționat.

„Păsările au trecut drumul, dar că nu spre restaurantele noastre. Nu ne vom compromite calitatea, așa că, în lipsa livrării, unele din restaurantele noastre au fost închise. Restul locațiilor rămase funcționează cu program redus sau în baza unor meniuri în număr limitat”, se mai scuză compania.

Conform presei internaționale, DHL nu este echipat corespunzător pentru a livra acest tip de aliment, informează businessinsider.com. Aceștia au un singur depozit de distribuție pentru toată țara, de aceea nu fac față. Din acest motiv, șoferii DHL au de parcurs drumuri incredibil de lungi pentru a plasa o comandă.

Până în momentul în care ei ajung la destinație, restaurantele nu au ce servi. Din cauza colaborării cu DHL, KFC pierde un milion de euro pe zi de când restaurantele lor s-au închis.

Sursă traducere: ciao.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 martie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 martie 2019. Peștii au o discuție cu șefii, iar Berbecii își programează o călătorie


avengers , filme cu super eroi , filme marvel , avengers endgame Ce urmează după “Avengers: Endgame” ? Care sunt cele 7 filme ambițioase anunțate de studiourile Marvel


atac-canada-23032019 Canada. Un român a înjunghiat un preot într-o biserică din Montreal! Video


dan voiculescu, primul milion, afaceri, presa, grivco, dividende Dan Voiculescu a dezvăluit cum a făcut primul milion de dolari