Mondo News

ACUZATII INCREDIBILE la adresa lui CARMEN IOHANNIS! Sotia presedintelui a fost COMPARATA cu ELENA CEAUSESCU

Vineri, 28 August 2015 22:48
Scris de: Sanda Spataru
ACUZATII INCREDIBILE la adresa lui CARMEN IOHANNIS! Sotia presedintelui a fost COMPARATA cu ELENA CEAUSESCU

Sotia presedintelui KLAUS IOHANNIS, CARMEN IOHANNIS, a fost acuzata de presa ca a ordonat sa fie taiati peste 40 de copaci crescuti in curtea vilei prezidentiale de la Neptun.

„Adevarul” a contactat RA-APPS pentru a afla daca acuzatiile sunt intemeiate, cati copaci au fost taiati si de ce.

Intr-un articol cu titlul „Carmen Iohannis, pe urmele Elenei Ceausescu. A taiat copacii de la vila din Neptun ca sa scape de tantari“, cotidianul „National“ sustine ca, pe langa renovarea vilei, sotii Iohannis ar fi cerut sa fie taiati peste 40 de copaci din curtea vilei prezidentiale de la Neptun, pe motiv ca ar fi atras tantari. „Surse din anturajul prezidential sustin ca, practic, Carmen Iohannis nu a vrut decat o suprafata mai mare unde sa se poata bronza in voie toata ziua, fara a mai fi nevoita sa-si mute sezlongul.“, se arata in articol.

CITESTE SI: SOCANT Un partid din ROMANIA cere DIVORTUL cuplului prezidential

„Adevarul” a transmis o solicitare catre RA-APPS, in baza Legii 544 din 2001 privind liberul acces la informatii de interes public, pentru a afla cati copaci au fost taiati si din ce motiv. Regia Autonoma „Administratia Protocolului de Stat“ a facut urmatoarele precizari:

In imobilul ”Vila Nufarul” nu au fost efectuate lucrari de reamenajare/reconstructie, ci doar lucrari de curatenie, igienizare/intretinere curenta.

Lucrarile mentionate au fost efectuate cu personal propriu, nefiind alocate sume suplimentare pentru manopera, cheltuielile fiind legate numai de materiale si produse specifice de curatenie.

Curtea imobilului ”Vila Nufarul” nu a fost ”defrisata”, ci au fost taiati 5 copaci, respectiv plopi, deoarece erau uscati si exista riscul prabusirii lor.

 Sursa foto gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

smiley, concert, onorariu, pretentii, suma uriasa Cât câștigă Smiley pentru o oră de concert. Vedeta PRO TV are pretenții uriașe


epidemii, top 10, omenire, istorie, epidemii, virusuri, bacterii, moarte, medicina, Variola, Gripa din 1918, Moartea Neagra, Malaria, Tuberculoza, Holera, SIDA, Febra galbena, Tifosul epidemic, Poliomielita Cele mai necruțătoare epidemii care au devastat omenirea


dana budeanu, recomandare, valentines day, barbati, video Dana Budeanu a făcut o recomandare, de Valentine’s Day, pentru „mafioți”. Video viral


gica hagi, cambridge, studii, ianis hagi, Gică Hagi a dezvăluit unde ar fi putut ajunge Ianis! Mama lui ar fi vrut să-l trimită acolo