Mondo News

Anastasia Cecati, actriță din Las Fierbinți, omorâtă cu cruzime de soț! Ucigașul s-a sinucis la rândul său

Marti, 20 Februarie 2018 10:21
Scris de: Vlad Economu
Anastasia Cecati, actriță din Las Fierbinți, omorâtă cu cruzime de soț! Ucigașul s-a sinucis la rândul său

Dublă crimă în Republica Moldova, inde o femeie a fost ucisă, iar un bărbat și-a găsit sfârșitul aruncându-se de la etajul al șaptelea. Anchetatorii au descoperit că este vorba de o crimă urmată de o sinucidere.

Femeia era actriță, cooptată în serialul Las Fierbinți, informează publika.md. Totul s-a întâmplat într-un bloc din Chișinău, iar femeia a fost găsită cu gâtul tăiat. Polițiștii au făcut public numele victimei. Este vorba de Anastasia Cecati, model și actriță cunoscută, in varsta de 31 de ani.

Frumoasa moldoveancă dăduse lovitura și în România, aici unde i se oferise un rol în serialul Las Fierbinti, potrivit publikamd.ro. Totodată, ea a mai aparut și pe coperta unor reviste celebre, dar și în videoclipul celebrului Dj Basshunter – „Crash and Burn”.

Cei doi soți aveau împreună un copil nou născut, care se afla într-una dintre camere, în momentul în care s-a produs tragedia. Soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală

Sursa foto: publika.md


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis