Mondo News

Abramburica, dezvăluiri fără perdea! În ce loc public a făcut amor Dana Rogoz și când a primit prima jucărie sexuală

Miercuri, 07 Noiembrie 2018 09:22
Scris de: Vlad Economu
Abramburica, dezvăluiri fără perdea! În ce loc public a făcut amor Dana Rogoz și când a primit prima jucărie sexuală

Dana Rogoz este o persoană extrem de deschisă și sinceră, astfel că nu a avut nicio reținere să povestească unde anume a întreținut o partidă de dragoste, scrie unica.ro.

„Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată”, a povestit Dana Rogoz pentru unica.ro. Totodată, „Abramburica” a mai declarată că ea consideră masturbarea importantă și a declarat că după vârsta de 18 ani a primit foarte multe jucării sexuale.

Citește și: BRIGITTE SFĂT S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET! BRUNETA ȘI-A TRAS UN SOȚIOR TINEREL! FOTO ÎN ARTICOL

„O consider importantă și necesară (masturbarea – n.r.)  dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac și altfel nevoile. După 18 ani foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Erau pe genul: ‘A crescut Abramburica!. Am primit de toate, de la chiloți comestibili și cătușe cu puf și până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat… a fost așa o perioadă, dar după mi-a trecut”, a mai povestit Dana Rogoz, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Antena 3


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard