Mondo News

Abominabil! Un bărbat a făcut live pe Facebook momentul în care și-a ucis soția

Miercuri, 07 Martie 2018 12:47
Scris de: Vlad Economu
Abominabil! Un bărbat a făcut live pe Facebook momentul în care și-a ucis soția

Pe criminal îl cheamă Abu Marawan şi a şocat o lume întreagă cu gestul său. Bărbatul a făcut un live pe Facebook în timp ce-şi ucidea soţia, informează jurnaliștii de la Daily Mail.

Asasinul este un cetățean sirian care locuieşte în Germania. În filmuleţul care i-a îngrozit pe internauţi, bărbatul de 41 de ani apare cu sânge pe faţă şi mâini şi vorbeşte despre faptele sale în fața camerei. El povesteşte că tocmai şi-a înjunghiat nevasta de trei sau patru ori şi nu ştie dacă aceasta a murit. Totodată, bărbatul le avertizează pe femeile care îşi înşeală soţul că aşa „veţi sfârşi”. 

Sirianul a fost arestat de poliţie la scurt şi riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii. Bărbatul era separat de soţia sa, iar cei doi aveau împreună trei copii, scrie Daily Mail. Victima, care obţinuse custodia copiilor, încerca să-l ţină departe pe acesta. Bărbatul venea de cele mai multe ori la uşa ei pentru a cere bani. După crimă, sirianul a fugit cu unul dintre copiii săi.

Sirianul a postat filmuleţul şocant pe Facebook şi le-a cerut internauţilor să-l distribuie pentru ca mesajul lui să ajungă la cât mai multă lume.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis