Mondo News

A uitat-o pe Mădălina Ghenea și s-a căsătorit cu Miss Universe Albania

Vineri, 19 Ianuarie 2018 15:34
Scris de: Vlad Economu
A uitat-o pe Mădălina Ghenea și s-a căsătorit cu Miss Universe Albania

Milionarul s-a iubit cu Mădălina Ghenea din 2010 până în 2012, dar s-a căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din Albania. Dragoș Săvulescu a pus mâna pe o altă bombă-sexy. Aleasa se numește Angela Martini (foto) și are 31 de ani.

Milionarul Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, acum producător de filme, și-a găsit liniștea sufletească. În 2016, el a cunoscut-o pe Angela Martini. Femeia este nimeni alta decât Miss Universe Albania 2010, așa că imediat ce a văzut-o, nu i-am mai scăpat.

Înaltă, brunetă, cu zâmbet perfect și o privire seducătoare, frumoasa albaneză a ajuns după doi ani să-i fie soție. S-au căsătorit într-o discreție totală, iar ținutele au fost atipice. Cel puțin cea a miresei: Angela a purtat o rochie neagră, transparentă, cu vedere la portjartier.

Acum, Dragoș și ”muza”  lui, așa cum o alintă el, se află în luna de miere într-o destinație exotică, și anume în Seychelles.

Sursa text: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia