Mondo News

A uitat-o pe Mădălina Ghenea și s-a căsătorit cu Miss Universe Albania

Vineri, 19 Ianuarie 2018 15:34
Scris de: Vlad Economu
A uitat-o pe Mădălina Ghenea și s-a căsătorit cu Miss Universe Albania

Milionarul s-a iubit cu Mădălina Ghenea din 2010 până în 2012, dar s-a căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din Albania. Dragoș Săvulescu a pus mâna pe o altă bombă-sexy. Aleasa se numește Angela Martini (foto) și are 31 de ani.

Milionarul Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, acum producător de filme, și-a găsit liniștea sufletească. În 2016, el a cunoscut-o pe Angela Martini. Femeia este nimeni alta decât Miss Universe Albania 2010, așa că imediat ce a văzut-o, nu i-am mai scăpat.

Înaltă, brunetă, cu zâmbet perfect și o privire seducătoare, frumoasa albaneză a ajuns după doi ani să-i fie soție. S-au căsătorit într-o discreție totală, iar ținutele au fost atipice. Cel puțin cea a miresei: Angela a purtat o rochie neagră, transparentă, cu vedere la portjartier.

Acum, Dragoș și ”muza”  lui, așa cum o alintă el, se află în luna de miere într-o destinație exotică, și anume în Seychelles.

Sursa text: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB