Mondo News

A început mâncătoria în Alianța USR-PLUS! Lovitură grea primită de Dacian Cioloș

Luni, 10 Iunie 2019 17:38
Scris de: Vlad Economu
A început mâncătoria în Alianța USR-PLUS! Lovitură grea primită de Dacian Cioloș

Dacian Cioloş primeşte o primă lovitură din interiorul alianţei USR-PLUS. Dan Barna a anunţat că vrea să candideze şi el la prezidenţiale. Barna spune că stă foarte bine în preferinţele electoratului aşa că a cerut să intre în cursă.

Asta în timp ce Dacian Cioloş este atacat în continuare pentru colaborarea cu fosta Securitate, dar şi pentru perioada în care a fost premier. Alegerile europarlamentare la care USR a fost vioara întâi şi a adus alianţei cele 22,4 procente, i-a stricat planurile. Barna a început să ridice pretenţii de a fi el candidatul alianţei pentru Cotroceni. Şi-a dat seama că stă foarte bine în preferinţele electoratului aşa că a cerut să intre în cursa internă. 

A câştigat mult în discursul politic, este văzut ca un politician echilibrat, bun negociator. Pe de altă parte, Cioloş are în continuare probleme de carismă, plus că este foarte uşor atacabil în campanie atât pentru colaborarea cu fosta Securitate, dar şi de pe urma perioadei în care a fost premier. 

În şedinţa Biroului Politic de ieri a USR, , partidul a decis infiinţarea unei comisii de negociere cu colegii din PLUS, care să desemneze un candidat comun. Până pe data de 22 iunie, când va avea loc viitoare întâlnire a Biroului Politic , fiecare comisie , cea a USR şi cea a PLUS, va întocmi câte un dosar pentru cei doi candidaţi, Barna şi Cioloş. 

Pe 22 iune vor fi puse în discuţie dosarele şi începe negocierea. Urmează congresul partidului, pe 13 iulie, când este foarte posibil să fie anunţat candidatul, ieşit în urma negocierilor . 

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează