Mondo News

Rona Hartner si inscenarea idilei cu fostul presedinte Emil Constantinescu

Joi, 01 Iulie 2010 13:46
Scris de: Sanda Spataru
-->

Rona Hartner, protagonista asa-zisei idile cu fostul presedinte Emil Constantinescu, a recunoscut ca intriga scandalului de acum zece ani a fost inventata de secretarul lui Corneliu Vadim Tudor, care ii promisese sa o faca vedeta.„Tocmai avusesem mare succes cu un film in Franta si secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus sa ma faca vedeta in Romania (…) Iar pe 8 ianuarie 1999 am aflat de la televizor ca scrisesem un jurnal intim, in care spuneam ca sunt amanta presedintelui. Bineinteles, jurnalul era inventat , a povestit actrita in revista „The One .Rona a marturisit ca a schimbat doar cateva cuvinte cu Emil Constantinescu, dar ca a existat un dans in care ea si presedintele au fost imortalizati de paparazzi. „In timpul acestui dans, eu cantam melodia Esti loserul meu. Mi-am dat seama ca nu avea un mesaj foarte bun si am incercat sa fac diverse lucruri, ca sa distrag atentia, am inceput sa ma dau pe spate, picioare-n sus, chestii… Si cum eram eu imbracata-dezbracata… s-au facut o tona de poze care au devenit o mina de aur si pe care le-au vandut toti fotografii, ani de-a randul, pe la toate ziarele , a povestit artista. Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Foto: Adevarul)


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut